Doktor anne ile oğlu ölü bulunmuştu ! Sır perdesi aralandı

Doktor anne ile oğlu ölü bulunmuştu ! Sır perdesi aralandı
Güncelleme:

Antalya'da doktor anne ile oğlu, yazlık evlerinde ölü bulundu. 17 yaşındaki gencin annesini öldürdükten sonra intihar ettiği belirlendi.

Antalya'nın Aksu ilçesinde, doktor Gülşen B. (58) ve oğlu Uğur B. (17), yazlık olarak kullandıkları evde ölü bulundu. Uğur B.’un, annesini öldürdükten sonra intihar ettiği belirlendi.

Olay, akşam saatlerinde Aksu ilçesi Hacıaliler Mahallesi 302 Sokak’taki müstakil evde meydana geldi. Manavgat Devlet Hastanesi’nde görevli Uzman Doktor Gülşen B. ile oğlu lise öğrencisi Uğur B. hafta sonunu geçirmek için yazlık olarak kullandıkları müstakil eve geldi. Akşam saatlerinde eşini ve oğlunu telefonla arayan M.B., ulaşamayınca komşularını arayarak durumu anlatıp yardım istedi.

Açık pencereden içeri giren komşular, bir odada Gülşen B.’yi bir başka odada ise Uğur B.’nin cansız bedenini buldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık görevlileri cesetler üzerinde yaptıkları ilk incelemede, anne Gülşen B.’nin vücuduna isabet eden 3 av tüfeği mermisiyle, Uğur B.’nin ise kafasına isabet eden tek mermi ile yaşamını yitirdiğini belirledi.

Anne ile oğlunun cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

ANNESİNİ VURUP İNTİHAR ETMİŞ

Yapılan otopside, Uğur B.'nin annesini 3 el ateş ederek öldürdükten sonra aynı tüfekle intihar ettiği tespit edildi. Olay sırasında, ailenin diğer oğlu Ozan B.'nin evde olmadığı belirtildi.

Anne ve oğlunun cenazeleri, otopsinin ardından yakınları tarafından morgtan alınarak toprağa verilmek üzere Serik'e götürüldü. Annesini ve kardeşini kaybeden Ozan B.'nin hayli üzgün olduğu görüldü.

DHA

Etiketler doktor antalya aksu