Ensar Vakfı’na yumurtalı protesto

Ensar Vakfı’na yumurtalı protesto
Güncelleme:

Başkentgaz’ın, Kızılay üzerinden Ensar Vakfı’na 8 milyon dolar aktardığının ortaya çıkmasının ardından Sol Partili gençler “Bu rezil düzenin her yanından pislik akıyor!” diyerek daha önceden de çocuk istismarlarıyla gündeme gelen Ensar Vakfının Kadıköy Şubesi’nin önünde bir araya geldi.

Ensar Vakfı Kadıköy Şubesi önünde açıklama yapan Sol Partililer, “Bu rezil düzenin her yanından pislik akıyor! Doğalgaz el yakıyor! Paramız Ensar’a gidiyor!” pankartıyla bir araya gençler yaptıkları açıklamada “Doğalgaza yapılan zam üstüne zamlarla faturalar cep yakıyor. Anlaşılıyor ki, kabaran faturalarımızın nedenlerinden birisi de (gizli) Ensar vergisi. İktidardan ihale alan şirketler halkı soyarak; ihale bedeli olarak paralel vakıflara para aktarıyor ve bunu da Kızılay gibi bir yardım kuruluşunu paravan olarak kullanıp vergiden de kaçarak yapıyorlar. İktidar kirli ve karanlık ilişkiler ağında yüzüyor, bu ortaya çıkan ise buzdağının görünen yüzünden başkası değil. Her yanından pislik akan bu rezil düzene mahkum da razı da değiliz. Birlikte temizleyebiliriz, temizleyeceğiz!” dedi.

"ENSAR'IN KÖKÜNÜ KAZAYACAĞIZ"

Birgün'de yer alan habere göre, Erenköy'de bulunan Ensar Vakfı Kadıköy Şubesi önündeki eylemde, "Zam Zulüm Yoksulluk işte AKP", "Ensarın Kökünü Kazıyacağız" sloganları atıldı.

Açıklama ve sloganların ardından Sol Partili gençler ellerindeki yumurtaları Ensar Vakfının Kadıköy Şubesine fırlattı.Erenköy'de bulunan Ensar Vakfı Kadıköy Şubesi önündeki eylemde, "Zam Zulüm Yoksulluk işte AKP", "Ensarın Kökünü Kazıyacağız" sloganları atıldı.

Açıklama ve sloganların ardından Sol Partili gençler ellerindeki yumurtaları Ensar Vakfının Kadıköy Şubesine fırlattı.

Birgün