Et ve Süt Kurumu'nun da sahtesi piyasaya çıktı

Et ve Süt Kurumu'nun da sahtesi piyasaya çıktı
Güncelleme:

Fiyatlardan dolayı kasaplara yaklaşamayan vatandaşın et almak için kapısında beklediği Et ve Süt Kurumu'nun Antalya'da sahtesi ortaya çıktı.

Türkiye’de kırmızı et fiyatların herkesin malumu. Vatandaş kiloyla et almayı unuttu desek yeri. Hal böyle olunca piyasaya göre daha ucuz et satışı yapan Et ve Süt Kurumunun önünde uzun kuyruklar oluşuyor. Vatandaşın Et ve Süt Kurumu’na muhtaç olması yolsuzlukları da beraberinde getirdi. Antalya’da Et ve Süt Kurumu’nun adını ve logosunu kullanan mağazalar ortaya çıktı.

Açıklama Et ve Süt Kurumu’ndan yapıldı. “Antalya ilinde farklı adreslerde Kurumumuz ismini ve logosunu kullanmak suretiyle faaliyet gösteren mağazalar olduğu tespit edilmiştir.” denilen açıklamada, “Kurumumuzun, iş bu mağazalar ile herhangi bağlantısı ve ticari ilişkisi yoktur.” ifadesine yer verildi.

İşte Et ve Süt Kurumundan yapılan açıklama:

Antalya ilinde farklı adreslerde Kurumumuz ismini ve logosunu kullanmak suretiyle faaliyet gösteren mağazalar olduğu tespit edilmiştir.

Et ve süt sektöründe, piyasaya güvenilir ve kaliteli ürünler sunan, tüketicilerin ihtiyacını uygun fiyata karşılayan ve sektörde öncü bir kuruluş olan Kurumumuzun, iş bu mağazalar ile herhangi bağlantısı ve ticari ilişkisi yoktur.

Antalya ilinde Kurumumuza ait satış mağazası ya da franchising bayisi bulunmamaktadır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 Et ve Süt Kurumu'nun da sahtesi piyasaya çıktı  - Resim : 1