İstanbul'da silahlı soygun girişimi kamerada

Güncelleme:

İstanbul Şişli'de uluslararası para transferi yapılan bir merkezde, silahlı soygun girişimi yaşandı. Para istediği görevlinin bankonun altına saklanmasıyla paniğe kapılan şüpheli, olay yerinden kaçtı.

Şişli Elmadağ Caddesi üzerinde bulunan uluslararası para transfer merkezinde dün saat 16.00 sıralarında silahlı soygun girişimi oldu. Yüzünde maskeyle merkeze giren şüpheli, veznedeki kadın görevliye silah doğrultarak paraları vermesini istedi.

Görevli, sakin olmasını ve paraları vereceğini söyledikten sonra, bankonun altına saklandı. Veznedar kadının bağıracağını söylemesi üzerine, şüpheli paniğe kapılarak kaçtı. Görevli durumu arkadaşlarına haber verdi.

OLAY YERİNDEN KAÇTI
Kısa sürede olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ekipler, şüphelinin eşgalini belirledi. Kaçan şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Soygun girişimi iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, şüphelinin etrafı kontrol ettikten sonra vezneye yaklaştığı, daha sonra da silahını doğrulttuğu görülüyor. Görevlinin bankonun altına saklanması sonrası şüpheli olay yerinden kaçıyor.

DHA