Rize'de arazi anlaşmazlığı 4 ölümle sonuçlandı

Rize'de arazi anlaşmazlığı 4 ölümle sonuçlandı
Güncelleme:

Rize'nin pazar ilçesinde arazi tartışması sonucunda 3 akrabasını vurarak öldüren Hasan D., ölü olarak bulundu. Hasan D.'nin cinayetler sonrası pişmanlık duyup intihar ettiği düşünülüyor.

Pazar ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle dün çıkan tartışma 4 ölümle sonuçlandı. İlçenin Şehitlik köyünde aralarında arazi anlaşmazlığı olduğu belirtilen köy muhtarı Osman D. ile amcasının oğlu Hasan D. arasında çıkan tartışmada, Hasan D. muhtar akrabası Osman D. ve eşi Bahriye D. ile diğer bir akrabası Şerife D.'ye silahla ateş etti. Muhtar Osman D. (51) ve eşi Bahriye D. (50) olay yerinde hayatını kaybederken, vücuduna kurşunlar isabet eden Şerife D. da Kaçkar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan D., dün gece tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

 
Olay sonrası kaçan zanlı Hasan D.'nin ise bugün öğle saatlerinde Hasan D. Mezarlığı mevkiinde cansız bedeni bulundu. Ölen 3 kişi için mezar yeri kazan şahıs, yerde yatan birisini gördü. Şahsın yanına gittiğinde ise yerde cansız yatan kişinin olayın zanlısı Hasan D. olduğu ortaya çıktı. Hasan D.'nin işlediği cinayetler sonrasında pişman olarak intihar ettiği düşünülüyor. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Rize'de arazi anlaşmazlığı 4 ölümle sonuçlandı - Resim : 1

Seçiniz...