Şimdi de İstanbul sapığı çıktı !

Şimdi de İstanbul sapığı çıktı !

Ankara sapığının ardından şimdi de İstanbul'un Ümraniye ilçesine bir sapık dadandı.

Ankara'da, otomobiliyle yanında durduğu genç kadınlara yol soran, bu sırada mastürbasyon yapıp görüntülerini de Twitter'da paylaşan sapık sosyal medyayı ayağa kaldırmış, ekşisözlükte de yakalanması için kampanya başlatılmıştı. Twitter'da çok sayıda farklı hesap açan zanlının paylaşımları adeta kan dondurdu, tepki çığ gibi büyüdü.
 
Zanlı D.K. kısa sürede Ankara Emniyeti tarafından yakalandı, hakim karşısına çıktı. Evli ve 1 kız çocuk babası olan adam ifadesinde "cinsel sorunlarım vardı" dedi, tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

2181430.jpg
 
BU KEZ ÜMRANİYE SAPIĞI ÇIKTI
 
Yaşanan bu duruma benzer bir olayın da İstanbul'da yaşandığı belirtiliyor. İddiaya göre olay özellikle Ümraniye'de gerçekleşiyor.
 
Yine bir sapığın bu kez özellikle başörtülü kadınların görüntülerini çekip twitter'da paylaştığı belirtiliyor. Sapık, twitter'daki hesabından halk otobüsünde mastürbasyon yaptığını gösteren video paylaşmış.
 
Sapık, uzun süredir yolda, pazarda, otobüste, asansörde, kaldırımda,mağazada, kadınları videoya alıp görünteleri twitter'dan paylaşıyor. 
 
Ekşi sözlük'te Ümraniye'deki sapığı şikayet ediyoruz başlığı açıldı. Gelen bazı yorumlar şöyle:
 
-Bu videolar beğeni almış bir de... Sapkınlıkta çığır açtı sosyal medya. Şikayet edilsin elbet.
 
-Birincisini yakalattık çok güzel bir tepkiyle. Bence bu tip daha tehlikeli. Milleti asansörde kıstırıp arkasında mastürbasyon yapıyor. Kadının kaçışını görünce kanım dondu. Kesinlikle bu psikopatın da bulunması gerekiyor. 
 
-Fotoğraflar ve videolar yine iğrenç. Anladığım kadarıyla bu şahıs istanbul'da yaşıyor, ama detaylı incelemeye midem kaldırmadı. Bu şahsı tanıyanlar da tanımayanlar da online ihbar yapsın rica ediyorum. 
 
-Hem mail hem de ihbar yoluyla gerekeni yaptım, söz İstanbul polisinde.
 
-Hadi bunu yakalattık diyelim, peki bu sapıklığı beğenen o 90 kişiyi nasıl yakalatacağız?
 
-O değil de 6.500 takipçisi nasıl oluyor oğlum bence o takip edenleri, rtweet edip yorum yazanları da almalılar.