Şok iddia: ''Beratcan'ın katili annesinin sevgilisi''

Şok iddia: ''Beratcan'ın katili annesinin sevgilisi''

15 gün sonra cansız bedeni bulunan 10 yaşındaki Beratcan'ın katil zanlısı olarak annesinin sevgilisi her yerde aranıyor...

İstanbul Kartal'da 15 gün önce ortadan kaybolan Beratcan Karakütük'ün cansız bedeni, dün akşam saatlerinde Tuzla'da ormanlık alanda bulundu. Polis cinayet yerine Beratcan'ın annesi T. Karakütük'ün görüştüğü 4 kişinin telefon kayıtlarını takibe alarak ulaştı.

Tuzla Tepeören'de boş bir arsada arama yapan polis, küçük çocuğun cansız bedenini bir menfezde buldu. Beratcan'ın boğularak öldürüldüğü belirlendi.

POLİS 'ANNESİNİN SEVGİLİSİNİ' ARIYOR

Akşam'dan Levent Albayrak'ın haberine göre polis, cinayet zanlısı olarak annesinin sevgilisi olduğu ileri sürülen ve olaydan sonra firar eden E.K'yı yakalamak için çalışma başlattı.

POLİS BİR İHBARI DEĞERLENDİRDİ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, 15 gündür kayıp olan minik Beratcan Karakütük ile ilgili yeni bir ihbarı değerlendirdi. Ekipler, minik çocuğun cesedini Tuzla'da Tepeören'de ormanlık alanda buldu.

15 GÜNDÜR ARANIYORDU

15 gün önce kaybolan ilkokul öğrencisi Beratcan Karatürk için ailesi ve polisin yanı sıra vatandaşlar da seferber olmuştu. Beratcan için kayıp olduğu 15 gün içinde polise ihbar yağmıştı ancak sonuca ulaşılamamıştı. Kartal'da oturan Beratcan'ın cansız bedeni ise Tuzla'da bulundu. Beratcan'ın dayısı "Evladımızın yaşadığından ümitliyiz. Her ihtimali değerlendirmek istiyoruz. Belediye ekipleri ile birlikte giremediğimiz yerlere girip arama yapmak istiyoruz" diye konuştu.

BABA EVİNDE YAS VAR

Acı haberi alan yakınları ve komşuları Beratcan'ın ailesinin evinin önüne akın etti. Tuzla Orhanlı Tepeüstü Mahallesinde ormanlık alandaki su kanalında saat 12.00 sıralarında bir çocuğa ait cesetbulundu. Polis cesedin 15 gün önce Kartal'da okul çıkışında kaybolan 10 yaşındaki Beratcan'a ait olabileceği ihtimali üzerine, durumu çocuğun ailesine bildirdi. Ailenin teşhisiyle de cesedin Beratcan Karakütük'e ait olduğu belirlendi.

Etiketler cinayet beratcan