Sosyal medyada infial yaratan video: Belediye işçisinin işkencesi kamerada!

Sosyal medyada infial yaratan video: Belediye işçisinin işkencesi kamerada!
Güncelleme:

Sosyal medya yine bir köpek cinayeti videosuyla sarsıldı. Videoda Muş Bulanık Belediyesi görevlileri tarafından bir köpeğin kürekle ezilerek öldürüldüğü görülüyor.

Muş Bulanık Belediyesi görevlileri tarafından bir köpeğin kürekle dövülerek öldürüldüğü görüntüleri içeren video sosyal medya kullanıcılarını sarstı.

Tepkiye neden olan görüntülerde, bir yandan ezan okunurken yapılan işkenceye çaresiz köpeğin havlayarak direnmeye çalıştığı görülüyor. 

Bir belediye görevlisi köpeğe kürekle vururken başka biri köpeğin boynuna kablo geçirerek çekiyor.

Görüntüler büyük tepki çekerken sosyal medya kullanıcıları görevlileri şikayet etmek üzere Bulanık Belediyesi'ne ait telefon numarasını paylaştı.

Olayın ardından Muş Valiliği harekete geçti. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Sosyal medyada Bulanık Belediye personeli olduğu iddia edilen kişilerce bir köpeğe eziyet edildiğine dair görüntüler üzerine valiliğimizce harekete geçilmiş ve adli mercilere suç duyurusunda bulunulmuştur denildi.

'HAYVANI TEDAVİ ETMEK İÇİN YAKALAMA ÇABASI'

Bulanık Belediye Başkanı HDP'li Adnan Topçu ise yaptığı yazılı açıklamada, kamuoyundan ve halktan belediye adına özür dilediklerini bildirdi. Topçu, Sosyal medyada dolaşan olay ile ilgili gündeme gelmekten hicap duydum ve üzüldüm. Bu konu ile ilgili olarak belediyemiz adına kamuoyundan ve halkımızdan özür diliyorum. Her canlının yaşama hakkı vardır, bizler yaşama hakkına saygılıyız. Yaşanan bu olay bir vatandaşın hasta ve uyuz bir hayvanın durumu ile ilgili olarak şikayet üzerine gidilmiş olup, yapılan müdahale sadece hayvanın tedavi etmek için yakalama çabasıdır. Hayvan tedavi edilerek uyuz iğnesi yapılmış salıverilmiştir. İlgili personeller ile ilgili idari ve yasal işlemler başlatılmıştır ifadelerini kullandı.

DİKKAT! ÇOK ÖNEMLİ UYARI!
Sosyal medyada paylaşılan videoyu aşağıda paylaşıyoruz. Ancak videodaki görüntüler bırakın 18 yaş altındaki okurlarımızı, 18 yaşından bile büyük okuyucularımızı rahatsız edebilir. Bu nedenle yanlışlıkla videonun oynamasını önleyebilmek için videoya bir şifre ekranı ekledik. Videoyu izlemek isteyen kullanıcılarımız parola ekranına izle yazıp ardından Gönder butonuna basması gerekmektedir.

Seçiniz...