48 yıl gizlenen aşk !

Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone OlTürk Pop Müziği'nin ilk kadın söz yazarı Fikret Şeneş, 48 yıl gizlediği aşkını açıkladı.
Fikret Şeneş adına bu akşam Kuruçeşme Arena'da bir gece düzenleniyor. Gecede ünlü isimler sahne alacak. 85 yaşındaki Fikret Şeneş'in imza attığı 300 şarkı sözü, aslında herkesten gizlediği aşkı pilot Kemal Bey'e yazılmış.
Şeneş, bu akşam yaş günü kutlanacak olan aşkıyla hikâyesini şöyle anlattı:
"İlişkimiz üç yıl öncesine kadar sürdü. Kemal'in eşi de çocukları da aşkımızı bilmedi. Bir gün Kemal Bey, Ajda Pekkan'ın konserine geldi. Pekkan, 'İşte şarkıların kahramanı Kemal Enişte' diye bağırdı. Az kalsın Ajda'yı boğacaktım."
'ÜÇ YIL ÖNCE AYRILDIK'
Sevgilisiyle 3 yıl önce ayrıldıklarını söyleyen Şeneş, "Birkaç ayda bir buluşurduk. Biz buluştuğumuzda Allah göstermesin, 'Azgın karı, adam üstünde öldü' derler diye korktuğum için ayrıldım" dedi.
Sabah
Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone Ol