Adana'daki Cinayet

Adana'daki Cinayet

Tabancayla vurulan kişinin ölmesiyle ilgili 4 kişi daha gözaltına alındı- Poliste işlemleri tamamlanan 5 zanlı adliyeye sevk edildi

ADANA (AA) - Adana'da bir kişinin başından tabancayla vurulması sonucu ölümüyle ilgili gözaltına alınan 5 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, kent merkezinde üç gün önce tabancayla vurulan ve kaldırıldığı hastanede yaşamanı yitiren Deniz Polat'ın (25) olay sırasında yanında bulunan ve yaralı halde hastaneye bırakıp kaçtığı iddia edilen arkadaşları Furkan A, Tugay A, Tahsin Z. ve Salih E. soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

Olay günü gözaltına alınan Mehmet Ş. ile diğer 4 şüpheli götürüldükleri Emniyet Müdürlüğünde sorgulandı. Zanlıların sorgularında, Tugay A'nın Polat'ta bulunan tabancasını istediği, Polat'ın çıkan tartışma sırasında belinden çıkardığı tabancayı yere fırlattığı ve silahın ateş alması sonucu vurulduğunu iddia ettiği öğrenildi.

İşlemleri tamamlanan 5 zanlı sağlık kontrolünden sonra adliyeye sevk edildi.

Hırsızlık suçundan kaydı bulunduğu ileri sürülen Deniz Polat, 6 Nisan'da yaralı halde özel bir hastaneye kaldırılmış, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.