Ayçiçek yağı fiyatlarında dikkat çeken değişim

Ayçiçek yağı fiyatlarında dikkat çeken değişim
Güncelleme:

Tarım Kredi Kooperatif marketleri, A-101, Şok, BİM, Migros ve CarrefourSa gibi zincir marketlerde ayçiçek yağı fiyatlarında dikkat çeken bir değişim yaşandı.

Piyasadaki en ucuz ayçiçek yağı fiyatları vatandaşlar tarafından çok merak edilirken, zincir marketlerden peş peşe indirim kampanyaları gelmeye başladı.

İNDİRİME GİDİLDİ

Koronavirüs pandemisi ve Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş sonrasında fahiş gıda fiyatına karşı birçok üründe indirim yapan Tarım Kredi Kooperatif (TMO) marketlerinde Kasım ayı indirimleri açıklandı.

TMO marketleri ayçiçek yağına indirim yaptığını açıkladı. Kaliteli ürün arayışında olan vatandaşlara sevindirici haber geldi. Ayçiçek yağları gelen zamlar sonrasında tavan fiyata ulaştı. Yapılan duyuru üzerine TMO marketlerinde ki yağ fiyatları yüzleri güldürdü. PTT AVM üzerinde yapılan indirim üzerine 5 litrelik TMO Ayçiçek yağı 135 TL'den satışa sunulduğu belirtildi.

A-101, BİM, Şok gibi zincir marketlerde ayçiçek yağı fiyatları 150 TL'nin altına inerken, Migros'tan da indirim haberi geldi.