Bakan Eroğlu'ndan berber selfie'si

Bakan Eroğlu'ndan berber selfie'si

Bakan Veysel Eroğlu, berberde selfie yaparak Twitter'daki takipçileriyle paylaştı. Bakan berberin yerini söyleyerek takipçerini tıraş olmaya davet etti.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, berber koltuğunda tıraş olduğu anı gösteren selfie fotoğrafını Twitter takipçileriyle paylaştı.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, zaman aman muzip tavırlarıyla arkadaşları arasında da espri konusu olan biri. Hatta ‘Şu kadar milyon ağaç diktik’ dediğindeCumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, “Hepsini saydın mı Veysel?” diye takıldığı da anlatılır.

cwqr8jgw4aapi9n.jpg

Eroğlu, geçtiğimiz hafta ilginç bir selfie fotoğrafı paylaştı. Berber koltuğunda tıraş olurken, kendi resmini çeken ve Twitter hesabından paylaşan Eroğlu, yıllardan beri gittiği Berber Ali’nin tanıtımını da yaptı. Eroğlu, fotoğrafının altına, “Bizim Berber Ali beni tıraş etti. Saat 23.00’e kadar gelip tıraş olanların ücreti benden. DSİ Ankara 5. Bölge” diye yazdı ve takipçilerini tıraş olmaya çağırdı.

BİR KİŞİ GELDİ

Eroğlu, hikayenin bundan sonrasını Hürriyet Parlamento Büro Şefi Nuray Babacan’a şöyle anlattı:

“8 yıldır aynı berbere giderim. Kurum berberi. Twitter'a attıktan sonra takipçilerimden ilginç paylaşımlar aldım. ‘Çok uzak sayın bakanım nasıl gelelim’ diyen de oldu. ‘Siz gelin sizi bizim berberde ağırlayalım’ diyen de oldu. Bazıları da, ‘süre çok kısa yetişemeyiz’ diye itiraz etti. Bu süre zarfında bir kişi geldi. Onun da parasını benödedim. İki kişi için 50 lira verdim. Gelen arkadaş, kurum çalışanıydı. Hatta, saçları da pek gür sayılmazdı, ‘Maden para veriyoruz, biraz daha gür saçlı biri gelseydi’ diye takıldım.”