Canan Kaftancıoğlu'ndan Bakan Soylu'ya ''soytarı'' yanıtı

Canan Kaftancıoğlu'ndan Bakan Soylu'ya ''soytarı'' yanıtı
Güncelleme:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Canan Kaftancıoğlu, terör örgütlerinin soytarısıdır. CHP İstanbul İl Başkanı DHKP-C, PKK/KCK ve MLKP Terör Örgütlerinin elemanıdır" demişti. Canan Kaftancıoğlu'ndan yanıt gecikmedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Canan Kaftancıoğlu, terör örgütlerinin soytarısıdır. CHP İstanbul İl Başkanı DHKP-C, PKK/KCK ve MLKP Terör Örgütlerinin elemanıdır. DHKP-C ve PKK/KCK propagandası yapmaktan İstanbul 37. Ağır Ceza Mahkemesindeki 2019/171 esas no’lu dosya kapsamında 1 yıl 8 ay ceza almıştır.

"MLKP’nin sözde kurucu liderlerinden Hasan Ocak, PKK’nın kurucularından Sakine Cansız, DHKP-C’li Ebru Timtik... Sözde liderleştirdiği teröristlerden sadece bir kaçıdır."

Canan Kaftancıoğlu'ndan Bakan Soylu'ya ''soytarı'' yanıtı - Resim : 1

CANAN KAFTANCIOĞLU'NDAN YANIT
Bakan Soylu'ya Twitter hesabından yanıt veren CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu, Boğaziçili öğrencilerin Mahzuni Şerif'in "Yuh yuh" isimli türküsünü seslendirdikleri videoyu paylaşarak, şu ifadeleri kullandı:

"Hahaha AKP içinde kavga büyük diyorlardı da ilgilenmiyordum. Görünen o ki, bana saldırma konusunda da bakan reisine kafa tutuyor, 'aşağılık saldırıları senden daha iyi yapabilirim' diyerek kendince el yükseltiyor. Durun kavga etmeyin. Ben de türkü dinlerim ve çok severim bu arada."

Canan Kaftancıoğlu'ndan Bakan Soylu'ya ''soytarı'' yanıtı - Resim : 2

Kaftancıoğlu'ndan Erdoğan'a DHKP-C davası!Kaftancıoğlu'ndan Erdoğan'a DHKP-C davası!

 

Canan Kaftancıoğlu'ndan Erdoğan'a ''DHKP-C militanı'' yanıtıCanan Kaftancıoğlu'ndan Erdoğan'a ''DHKP-C militanı'' yanıtı

 

Kaftancıoğlu’ndan Soylu’ya Boğaziçi yanıtıKaftancıoğlu’ndan Soylu’ya Boğaziçi yanıtı

 

Seçiniz...