Ensar Vakfı Olağan Genel Kurulu

Ensar Vakfı Olağan Genel Kurulu

Adalet Bakanı Bozdağ: -"21. yüzyılın ensar olan devleti Türkiye, ensar olan milleti de Türk milletidir. Bu ensar milletin ve devletinin lideri de Recep Tayyip Erdoğan'dır"

İSTANBUL (AA) - Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "21. yüzyılın ensar olan devleti Türkiye, ensar olan milleti de Türk milletidir. Bu ensar milletin ve devletinin lideri de Recep Tayyip Erdoğan'dır" dedi.

Ensar Vakfı 37. Olağan Genel Kurulunda Bozdağ, vakfın kuruluşundan bu yana görev alanlara teşekkür etti, seçim sonrasında görev alacak yeni ekibe başarı diledi.

Bekir Bozdağ, "21. yüzyılın ensar olan devleti Türkiye, ensar olan milleti de Türk milletidir. Bu ensar milletin ve devletinin lideri de Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bu milletin, devletin ve ülkemizin ensar vasfının nice uzun yıllar yaşamasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı da Ensar Vakfının yurtiçi ve yurtdışında özellikle eğitim alanındaki katkılarıyla Türkiye'ye büyük hizmetleri olduğunu kaydetti.

Avcı, "Ben de hem bakan hem de bakanlık olarak kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu hizmetler devam edecektir. Kuruluşunda emeği geçen herkese bakanlık olarak teşekkür ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da ensar ve vakıf kavramlarının, kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"İnsanlığın yok olduğu, öldüğü bir süreçte nerede, nasıl durduğunuz çok önemli. Bu ülke, birçok değerleriyle gelişmiş, önemli bir ülke. Bir toplumu yok etmeye çalışabilirsiniz. Bütün kaynaklarını alabilirsiniz ancak inancı hala devam ediyorsa yeniden ayağa kalkar. Bunu kimse engelleyemez. Bunu bize defalarca yapmaya çalıştılar ama başaramadılar."

İstanbul Valisi Vasip Şahin ise "Azdık, çok olduk, zayıftık güçlü olduk. Bugün bu noktalara geldik. Bu neslin bu nimete karşı şükür zamanıdır. Ülkemiz, milletimiz ve gönül coğrafyamız için çok çalışmalıyız. Kendimizi iyi yetiştirmeliyiz. Bu şükrü ancak böyle ifa edebiliriz. Atalarımıza karşı sorumluluğumuz yerine getirdiğimiz gibi, gelecek nesillere karşı da görevimizi böylece yerine getirmiş olacağız" diye konuştu.

Ensar Vakfı Başkanı İsmail Cenk Dilberoğlu da genel kurulda vakfın faaliyetlerini ve hedeflerini anlattı.

- Ensar Vakfı Genel Kurulu

Katılımcılar, salona girişinden itibaren ve konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yoğun sevgi gösterisinde bulundu. Katılımcılar zaman zaman, "Recep Tayyip Erdoğan", "İşte ordu işte komutan" sloganları attı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da kendilerine el sallayarak karşılık verdi.

Konuşmaların ardından mütevelli heyetinin seçildiği genel kurul yapıldı.