Eski ehliyeti olanlar dikkat! Bakanlık açıklama yaptı

Eski ehliyeti olanlar dikkat! Bakanlık açıklama yaptı
Güncelleme:

İçişleri Bakanlığı sosyal medya hesabından eski ehliyetler için, "Ehliyetler için son değiştirme tarihi 31 Aralık 2024 olarak belirlendi" açıklamasını yaptı.

Türkiye yeni tip sürücü belgesiyle 1 Ocak 2016'da tanıştı. Bu tarihten önce düzenlenen eski ehliyetlerin değiştirilme süreci devam ediyor. İçişleri Bakanlığı eski tip ehliyetlerle ilgili önemli bir duyuru yaptı.

BAKANLIK SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA YAPTI

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada eski tip ehliyetlerin son değiştirme tarihinin 31 Aralık 2024 olduğu hatırlatıldı. Bakanlık açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"Kimlikler için herhangi bir değiştirme tarihi bulunmamakla beraber ehliyetler için son değiştirme tarihi 31 Aralık 2024 olarak belirlendi. Eski ehliyetlerin yenisiyle değiştirilmesi için sağlık raporu alıp gerekli harçlar yatırıldıktan sonra Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüklerimizden randevu alarak kısa sürede yeni ehliyet, verilen adrese kargolanıyor. Yenilenmiş ehliyetlerin süresi de 10 yıl olarak belirlendi. Ancak bazı ehliyet sınıfları için 5 yıl olacak."

text-ad
TSK'dan ihraç edilen teğmenden şehit annesine ''hadsizlik yapma'' diyen Bakan Güler'e sert tepki! TSK'dan ihraç edilen teğmenden şehit annesine ''hadsizlik yapma'' diyen Bakan Güler'e sert tepki! Mauro Icardi, China Suarez ile evlilik tarihini açıklayıp Wanda Nara'nın kulaklarını çınlattı Mauro Icardi, China Suarez ile evlilik tarihini açıklayıp Wanda Nara'nın kulaklarını çınlattı İstanbul'da eli tüfekli psikopat dehşet saçtı: 1'i polis 4 yaralı var İstanbul'da eli tüfekli psikopat dehşet saçtı: 1'i polis 4 yaralı var Bir polisimiz şehit olmuştu... Korkunç olayın kamera görüntüleri ortaya çıktı Bir polisimiz şehit olmuştu... Korkunç olayın kamera görüntüleri ortaya çıktı Türk Lirası'nda faiz yarışı kızıştı: İşte TL mevduatına en yüksek faizi veren bankalar Türk Lirası'nda faiz yarışı kızıştı: İşte TL mevduatına en yüksek faizi veren bankalar Kendisi gibi savaştan kaçıp Türkiye'ye sığınan genç kadını katledip Suriye'ye kaçtı! Kendisi gibi savaştan kaçıp Türkiye'ye sığınan genç kadını katledip Suriye'ye kaçtı! İki çocuk ve anneleri ölmüştü... Gıda zehirlenmesi vakasında yeni şüphe! İki çocuk ve anneleri ölmüştü... Gıda zehirlenmesi vakasında yeni şüphe! Cumhurbaşkanlığı'ndan terörsüz Türkiye süreci için Şeyh Said affıyla özel kanun önerisi! Cumhurbaşkanlığı'ndan terörsüz Türkiye süreci için Şeyh Said affıyla özel kanun önerisi! İçişleri Bakanı Yerlikaya trafikteki yeni cezayı açıkladı: Bunu yapana 180 bin TL ceza kesilecek! İçişleri Bakanı Yerlikaya trafikteki yeni cezayı açıkladı: Bunu yapana 180 bin TL ceza kesilecek! Yeni haftanın hava durumu raporu açıklandı: Yaz havası geri geliyor! Yeni haftanın hava durumu raporu açıklandı: Yaz havası geri geliyor!
Oyunculuğu bırakıp maneviyata yönelmişti... Ekranlara geri dönüyor! Oyunculuğu bırakıp maneviyata yönelmişti... Ekranlara geri dönüyor! Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk'e hakaret etmişlerdi: Karar verildi Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk'e hakaret etmişlerdi: Karar verildi Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan çiftinin kızı Su podyumda büyüledi Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan çiftinin kızı Su podyumda büyüledi ABD'de silahlı saldırı: 4 ölü ABD'de silahlı saldırı: 4 ölü Gözü dönmüş cani, 3 çocuğunu katledip eşine bu mesajı göndermiş Gözü dönmüş cani, 3 çocuğunu katledip eşine bu mesajı göndermiş İslam Memiş altın ve gümüşte manipülasyon uyarısı yapıp kimlerin kazanacağını açıkladı İslam Memiş altın ve gümüşte manipülasyon uyarısı yapıp kimlerin kazanacağını açıkladı Erken genel seçim ve İBB seçimi yeniden yapılsa anketlerine damga vuran sonuç Erken genel seçim ve İBB seçimi yeniden yapılsa anketlerine damga vuran sonuç İstanbul'da bir motosikletli yol magandası, kendisini durdurmak isteyen polise çarpıp yaraladı! İstanbul'da bir motosikletli yol magandası, kendisini durdurmak isteyen polise çarpıp yaraladı!