FETÖ'cüler nasıl AK Parti milletvekili oldu ?

FETÖ'cüler nasıl AK Parti milletvekili oldu ?

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Hakan Şükür ve İlhan İşbilen gibi isimlerin AK Parti milletvekili olmalarıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, kendisinin milletvekili belirleme komisyonunda olduğu 2011 yılındaki genel seçimlerinde 'FETÖ'nün AKP'ye yönelik 'operasyon' başlattığını ileri sürerek "Bunlarla ne kadar irtibatlı kişi varsa hepsi aday adayı oldular. Cumhurbaşkanımız buna izin vermedi. Hatta Bülent Bey (Arınç) gitti geldi ama Cumhurbaşkanımız kimseye onay vermedi" dedi.

Akşam gazetesinin haberine göre, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın önceki günkü ESMEDYA ziyaretinde konuyla ilgili yaptığı açıklamaları şöyle:

“Bunlarla ne kadar irtibatlı kişi varsa hepsi aday adayı oldular. Cumhurbaşkanımız buna izin vermedi. Hatta Bülent Bey gitti geldi ama Cumhurbaşkanımız kimseye onay vermedi. Sadece bir iki kişi, birisi Muhammed birisi İlhan İşbilen. Hakan (Şükür) sporcu vasfıyla kondu bir yere. Birkaç kriptocu sonra çıktı, istifalara bakarsanız 10'u bile bulmadı. Başarmış olsalardı AK Parti’yi böleceklerdi. Milletvekili olacaklardı ve istifa edin denince AK Parti iktidarını düşüreceklerdi" 

Akşam