İmam, sigara içen kadına hakaret yağdırdı

İmam, sigara içen kadına hakaret yağdırdı
Güncelleme:

Bursa'da cami yakınında sigara içen bir kadın, kendisine hakaret ettiğini iddia ettiği caminin imamından şikayetçi oldu. Olayın görgü tanıkları da imamın genç kadına hakaret yağdırdığını iddia etti.

Bursa’da, İznik’e gezmeye gelen Nilay V. (38), Abdulvahap Camii’nin yanında sigara içtiği için imam Yaşar A.’ın (49) tepkisiyle karşılaştı. Vural, kendisine “Utanmıyor musun sigara içmeye burada? Git, başka yerde iç” diyen Yaşar A.’dan şikayetçi olurken, polis, kadın ile imamın ifadesine başvurdu.

DHA’nın haberine göre olay, İznik ilçesi Abdulvahap Tepesi’nde meydana geldi. İznik’e geziye gelen Nilay V., iddiaya göre, Abdulvahap Camii’nin yanında sigara içerken, imam Yaşar A.’ın tepkisiyle karşılaştı. Kadına bağıran Yaşar A., “Utanmıyor musun sigara içmeye burada? Git, başka yerde iç” dedi. Bunun üzerine Nilay V., ‘155 Polis İmdat Hattı’nı arayıp, imamı şikayet etti.

Olay yerine gelen polis ekipleri, kadın ile imamın ifadesine başvururken, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bölge esnafından Eyüp P., yaşananları anlatırken, “Buraya gelen ziyaretçi, Abdulvahap Camii’nin alt tarafında, çamların önünde sigara içiyor. İmam da geldi, kadına bağırdı; ‘Burada sigara içemezsin, burası neresi?’ diye hakaretler yağdırdı” dedi.

Esnaf Recep Ö. ise “Ben de şikayetçiyim. Her türlü baskıyı yapıyor. Ablama, bana sataşıyor. Annemi de aşağılamıştı, ‘Seni ayağımın altına alırım’ demiş. Sonuna kadar şikayetçiyim” diye konuştu
 

DHA