Kırmızı bültenle aranan bir uluslararası suçlu daha İstanbul'da yakalandı

Güncelleme:

Yeni güne yeni bir operasyonla başlayan İçişleri Bakanlığı Interpol tarafından kırmızı bülten ile aranan uyuşturucu madde finansörü ve organize suç örgütü üyesinin İstanbul'da yakalandığını duyurdu.

İçişleri Bakanlığı suç örgütlerine yönelik aralıksız sürdürdüğü operasyonlara bir yenisini daha ekledi.

İstanbul'da düzenlenen ve "Kafes-19" adı verilen operasyonda Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan bir uyuşturucu madde finansörü ve organize suç örgütü üyesi İstanbul'da yakalandı.

Yabancı uyruklu zanlının İstanbul Esenler'de evinde yakalandığı öğrenildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya operasyonla ilgili olarak "İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele, İstihbarat ve Göçmen Kaçakçılığı ile Hudut Kapıları Şube Müdürlüklerince yapılan müşterek çalışmalar sonucu, hakkında Interpol tarafından kırmızı bülten çıkarılan yabancı uyruklu Muhuannad Aloqlah’ın İstanbul Esenler’de kaldığı ev tespit edildi. Aloqlah Düzenlenen Kafes-19 operasyonuyla yakalandı" dedi.

Yerlikaya paylaşımında "Milletimizin bilmesini isterim ki; geleceğimizi zehirlemeye çalışan uyuşturucu tacirleriyle, terör örgütleriyle, göçmen kaçakçılarıyla ve organize suç örgütleriyle mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecektir" diyerek operasyonlar aralıksız süreceğini de duyurdu.

İşte Bakan Yerlikaya'nın sosyal medyadan yaptığı açıklama: