Lütfü Savaş'ın ''Afrika Prensi'' dediği kişi fenomen çıktı

Lütfü Savaş'ın ''Afrika Prensi'' dediği kişi fenomen çıktı
Güncelleme:

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın, ''Afrika Prensi Freedom Jacob Ceasar'a yaşadığımız deprem felaketi sonrası şehrimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum'' notuyla paylaşım yaptı. Savaş'ın fotoğraf çektirdiği kişinin sosyal medya fenomeni ve emlak kralı olduğu ortaya çıktı.

Depremde yıkılan Rönesans Rezidans'ın müteahhidi hakkındaki sözleriyle tepki çeken Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım büyük yankı uyandırdı.

'AFRİKA PRENSİ' DİYE DUYURUP TEŞEKKÜR ETTİ
Başkan Savaş, yaptığı paylaşımda Afrika prensi dediği Freedom Jacob Ceasar ile bir araya geldiğini belirterek "Dünyanın her yerinden desteği yanımızda görmek bizleri umutlandırıyor. Afrika Prensi Freedom Jacob Ceasar'a yaşadığımız deprem felaketi sonrası şehrimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Paylaşıma verilen cevaplarda ise Lütfü Savaş ile görüşen kişinin prens olmadığı, Ganalı bir emlak kralı olduğu ortaya çıktı.

Konuyla ilgili paylaşımda 'Lütfen o prens değil. Sadece Gana'da sıradan bir vatandaş ve giydiği kıyafet de resmi değil. Gana'daki herkes aynı kıyafeti giyebilir.' denildi.