Markanıza Özel Sticker Etiket

Markanıza Özel Sticker Etiket
Güncelleme:

Markanıza özel sticker etiket bastırmak gerek hizmet gerek ürün teslimlerinizde müşterilerinizin firmanıza olan bakışını değiştirmek, onların dikkatini çekmek için kayda değer bir yöntemdir.

 Markanıza özel sticker etiket bastırmak gerek hizmet gerek ürün teslimlerinizde müşterilerinizin firmanıza olan bakışını değiştirmek, onların dikkatini çekmek için kayda değer bir yöntemdir. Akılda kalıcılığı yakalamak isteyen firmaların markalarına özel sticker etiket yaptırmak için aksiyon almaları, rakiplerine nazaran bir adım önde olmalarını sağlamaktadır. Özellikle bir kampanya, promosyon, duyuru veya değişiklik söz konusu olduğunda tüm bunlara, markaya özel sticker etiket yoluyla ambalajlarda, ürün teslim kutularında ve çeşitli yüzeylerde yer verilmesi, marka imajının sağlam bir temelde yükseltilmesi için oldukça önemlidir.

Markalar Ne İçin Sticker Etiket Kullanır?

Markaların sticker etiket kullanmalarının en önemli sebebi, öncelikle kartvizit, cepli dosya, antetli kâğıt, not defteri, ajanda, el ilanları ve benzeri tüm ürünlerle birlikte inşa ettikleri kurumsal kimliklerini güçlendirmek, ona katkı sağlamak ve etki alanını genişletmektir. Bu anlamda sticker etiket yaptırmak, markaların kurumsal kimliklerinin daha geniş kitlelerin akıllarında kalmasını sağlaması açısından büyük bir rol oynamaktadır. Keza promosyon ve kampanya duyuruları, kargo teslimlerinde müşteriye temas eden ürün kutularının üzerindeki görüntüler ve ürün ambalajları konularında sticker etiket kullanımına başvurulmakta, markaya ait logo, slogan ve diğer özellikler, hedef kitlelerin dikkatini çekecek şekilde çeşitli yüzeylerde yeniden canlandırılmaktadır.

Sticker Etiket Tasarımında Dikkat Edilmesi Gerekenler

 Sticker etiket tasarımında dikkat edilmesi gerekenler, maddeler halinde aşağıdaki şekilde sıralanabilecektir:

● Sticker etiket tasarımı karışık olmamalı, verilmek istenen mesaj tek seferde anlaşılacak şekilde kurgulanmalıdır.

● Hedef alıcı kitlesinin dikkatini çeken kavramlara ve konseptlere yer verilmelidir.

● Yüzeye yapışmasında sorun yaşanmayacak şekilde tasarım hazırlanmalı, sticker etiket boyutuna dikkat edilmelidir.

● Tasarımın ölçeklenebilirliği göz önünde bulundurulmalı, dijital düzlemde hazırlanan sticker etiket tasarımı, mutlaka fiziki yüzeylere uyarlanacak şekilde ele alınmalıdır.

Markanıza Özel Sticker Etiket - Resim : 1

Sticker Etiket Fiyatları Nasıldır?

Sticker etiket fiyatları, tasarımın mahiyetine ve sticker etiket yaptırmak isteyen kişilerin taleplerine göre değişmektedir. Tasarımın boyutu, üzerindeki renk çeşitliliği, çift taraflı olup olmayacağı, yapışkan miktarı, özel talepler istenip istenmediği sticker etiket fiyatları üzerinde etkili olmaktadır. Bu doğrultuda fiyat aralıkları, sticker etiket niteliklerine bağlı olarak değişkenlik içerecektir. Sticker etiket yaptırmak isteyenler için basyolla.com, profesyonel çözümleri kaliteli ve ekonomik olarak sunmakta olup özel sticker etiket tasarımlarında uzmanlığını kanıtlamaktadır. Marka imajınızın önemli bir parçası olan sticker etiket baskı ve tasarımlarınızda, profesyonelleri tercih ederek rakiplerinizin bir adım önünde olun. Sizler de kartvizit, sticker ve daha fazla alanda basyolla.com’dan hizmet alabilirsiniz.

Etiket sticker siparişleriniz için ise https://www.basyolla.com/etiket-baski adresini ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler advertorial