New Holland'ın Yeni T8 Traktörü İlk Alıcısını Buldu

New Holland'ın Yeni T8 Traktörü İlk Alıcısını Buldu

İSTANBUL (AA) - New Holland, yeni T8 Auto Command serisi traktörlerinin Türkiye'de ilk satışını İzmir Agroexpo 2016 fuarında gerçekleştirdi. TürkTraktör'den...

İSTANBUL (AA) - New Holland, yeni T8 Auto Command serisi traktörlerinin Türkiye'de ilk satışını İzmir Agroexpo 2016 fuarında gerçekleştirdi.

TürkTraktör'den yapılan açıklamaya göre, New Holland’ın yeni T8 Auto Command traktörü, Türkiye’deki ilk sahibini İzmir'deki Agroexpo Eurasia 11. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nda buldu.

259 bin 852 dolardan başlayan satış fiyatına sahip New Holland’ın yeni T8 Auto Command traktörünü, Türkiye’nin en büyük balya makinesi müteahhitlik firmalarından Ergene Tarım adına Ferruh Uysal ve Cumhur İnan satın aldı.



- Yeni T8 Auto Command



New Holland, CVT transmisyonuna sahip yeni T8 Auto CommandTM serisi traktörleriyle çiftçilere rahatlığın yanı sıra verimlilik de sunuyor. Nominal olarak 280 beygirden 380 beygire kadar 4 farklı modeli bulunan T8 AC serisi, güç artışı ile birlikte 435 beygire kadar çıkabiliyor.

Maksimum olarak 1850 Nm tork üretebilen verimli 8,7 litre hacminde FPT motoru, yalnızca SCR katalizör kullanarak yakaladığı Tier 4B egzoz emisyon değeriyle gücü, ekonomiyi ve çevre dostu olmayı bir traktörde birleştiriyor. Standart olarak sunulan ön aks süspansiyonu, uydu destekli otomatik dümenlemeye hazır kullanımı, konforlu ve sessiz kabini, led aydınlatmaları ve birçok özelliği ile yeni T8 Auto CommandTM serisi çiftçilere kolaylık sağlıyor.