Nihal Olçok: Abdullah'ın mezarını açtırabilirim

Nihal Olçok: Abdullah'ın mezarını açtırabilirim
Güncelleme:

Konuk olduğu televizyon programında adli tıp kurumu tarafından verilen raporlar konusunda şüphelerinin olduğunu belirten Nihal Olçok, oğlunun mezarını açtırabileceğini vurguladı.

Ahmet Davutoğlu tarafından kurulacak partiye katılacağını duyuran 15 Temmuz şehidi Erol Olçok'un eski eşi ve Abdullah Olçok'un annesi Nihal Olçok, konuk olduğu televizyon programında değerlendirmelerde bulundu.

"İKİMİZİN DE DELİLLERİ YETERSİZ"

DW Türkçe'de Nevşin Mengü'nün sorularını cevaplayan Nihal Olçok, 15 Temmuz gecesinin hemen ardından köprünün ve yollarının temizlenmesinin delilleri ortadan kaldırdığını belirtti. Olçok, "FETÖ'cülerin de bizim de ortak bir paydamız var. İkimizin de delilleri yetersiz" dedi.

"ABDULLAH'IN MEZARINI AÇTIRABİLİRİM"

Açıklamasının devamında oğlunun mezarını açtırabileceğini ifade eden Olçok, "Adli Tıp'tan onlarca insanın hapse atıldığı rapor beni bağlamıyor artık. Erol Olçok konusunda bir şey söyleyemem. Ama günün sonunda Abdullah'ın mezarını açtırmayla sonuçlansa bile ben bunu kabul ederim" şeklinde konuştu.

DAVUTOĞLU'NUN PARTİSİNDE YER ALACAK

Öte yandan, Nihal Olçok geçtiğimiz günlerde AKP'den ayrılan ve yeni parti kurma çalışmalarına başlayan Ahmet Davutoğlu'nun yanında yer alacağını duyurmuştu. Olçok, Davutoğlu'nun yanında siyasete girme kararının gerekçesini "İnsanlığını kaybetmemiş biri olduğuna inandım" diyerek açıklamıştı.