Nihal Olçok'tan Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğluyla ilgili olay iddia

Nihal Olçok'tan Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğluyla ilgili olay iddia
Güncelleme:

Eli kanlı terör örgütü FETÖ'nün kanlı darbe girişimi sırasında eşi ve oğlu şehit düşen Nihal Olçok canlı yayında, tartışmalı bir helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP'nin eski lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğluyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.

15 Temmuz darbe girişiminde eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip'i kaybeden Nihal Olçuk da katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu. Gelecek Partisi Yönetim Kurulu Üyesi olan Nihal Olçok, "Muhsin Yazıcıoğlu öldükten sonra Furkan, sağlık sorunu olmasına rağmen askere alınmıştır" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

 Halk Tv’de canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulunan Erol Olçok’un eşi Nihal Olçok, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun eski BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun oğlu Fatih Furkan ile görüşmesini de değerlendirdi. Olçok “Bu arada Furkan Bey’le ilgili çok minik bir detay vermek isterim. Babası Sayın Muhsin Yazıcıoğlu öldükten sonra Furkan, sağlık sorunu olmasına rağmen askere alınmıştır, bedelliye. Sağlık sorununu buradan deklare etmek istemem. Sonra size bilahare söylerim isterseniz, ona rağmen bedelliye alınmıştır.” dedi.

 İsmail Küçükkaya “Kendi gitmek istemiştir ama çok” deyince Olçok “Sağlık ama bu. Öyle sağlık şeyi değil yalnız, ‘mış’ gibi değil, gerçek” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Nihal Olçok, son dönemde siyaset gündeminde sıkça yer alan HÜDA PAR ile ilgili de bir yorum yaptı. Olçok “Taliban neyse HÜDA PAR da o” şeklinde konuştu.