Ortaca Ak Parti’de Mesut Yazan Güven Tazeledi

Ortaca Ak Parti’de Mesut Yazan Güven Tazeledi

AK Parti Ortaca İlçe Teşkilatı’nın 4. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut İlçe Başkanı Mesut Yazan, güven tazeledi.

AK Parti Ortaca İlçe Teşkilatı’nın 4. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut İlçe Başkanı Mesut Yazan, güven tazeledi.

AK Parti 4. Olağan Kongresi saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunduktan sonra, İlçe Başkanı Mesut Yazann ve arkadaşları tarafındanr verilen bir önerge ile Divan Başkanlığına AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, Başkan Yardımcılığına AK Parti Teşkilat Başkanı Tamer Topal, Divan üyeliklerine ise, Ertuğrul Demirel ve Gülten Manav getirildi.

Ak Parti İlçe Başkanlığı seçimine; AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ. Muğla Milletvekili Ali Boğa, Eski İl Başkanı Miletvekili Adayı Gültekin Akça, CHP İlçe Başkanı Mehmet Sertkaya, Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik. Dalyan Belediye Başkanı Arif Sarı, Sivil Toplum Örgüt Başkanları, Muğla’ya bağlı diğer ilçe Ak Parti İlçe başkanları ve delegeler yer aldı. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan gelen telgraf okununca delegeler tarafından büyük alkış aldı.

Divan Başkanlığına getirilen Ak Parti İl başkanı Nihat Öztürk; “ Ortaca İlçesi 4. Olağan Genel Kurul Kongresi’ne hoş geldiniz. Kongremizde gerekli çoğunluk sağlanmıştır.” diyerek İlçe Teşkilat Faaliyet raporlarının okunmasını istedi. Okunan Faaliyet ve gelir gider tablosu oylanarak kabul edildi.

Ak Parti Ortaca 4. Olağan Genel Kurul Kongresi’nin açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Mesut Yazan; “ Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Teşkilatının olağan 4. Kongresi vesilesiyle sizleri saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Hepiniz hoş geldiniz. Gerçekleştirmekte olduğumuz bu kongrenin hizmetinde olmanın büyük gururunu yaşadığımız Ortacamıza, partimize ve ülkemize hayırlı olmasını Cenabı Allah’tan temenni ediyorum. Konuşmamın hemen başında 23 Ekim Pazar Günü Van’da meydana gelen depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm milletimize baş sağlığı diliyorum. Depremde yaralanan kardeşlerimizi de acil şifalar diliyorum. Çukurca’da yapılan hain saldırıda hayatlarına kaybeden terörle mücadele eden, canlarına feda edip, şahadete erişen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Böyle günler dayanışmanın, sınandığı kalplerin imtihan edildiği günlerdir. Allah’a şükürler olsun ki; Bu millet bir kez daha imtihanı geçmiştir.

Ülkemiz milletimiz üzerinde oynanan ve oynanmaya çalışan oyunları hepimiz görüyoruz ve ibretle seyrediyoruz. Ülkemiz özellikle ekonomik alanda ilerlediği başarıları göstermeye başladığı zaman terör olayları da artmaya başlıyor. Bizler Türkiye’de ezber bozan, ülkemiz üzerine oynanan oyunları bozan, tarihine ve ecdadına yakışır bir Türkiye için AK Parti’d7e siyaset yapıyoruz. Yaptığımız mücadelenin sıradan alışagelmiş bir siyaset olmadığını inanıyoruz. 1938’de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bıraktığı yerden hizmetlere devam eden, Atatürk’ün gösterdiği Muassır Medeniyetler seviyesinin üzerine ülkemize hızla çıkardığını inandığımız Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’nın temsilciliğini yapmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Davamız Türkiye’dir, sevdamız Türkiye derken Ak Parti ile Türkiye’miz gelişirken Ortaca’mızın geri bırakılması düşünülemez. Ortaca’mızı modern bir şehir haline getirmek, alt ve üst yapı sorunlarını çözmek için kafa yoruyoruz. İnşallah hep birlikte günü geldiğinde bu yönde attığımız ve atacağımız adımlarla Ortaca’mızı daha yakışır bir hale getireceğimize hep birlikte göreceğiz.

İstanbul’da, Ankara’da, Denizli’de belediyecilik alanında yapılan hizmetleri inşallah Ortaca’mızı da getireceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Dünya Liderimiz Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği hedef doğrultusunda Ortaca’mızı estetik ve gelişmiş bir şehir haline getireceğiz. Bu kongrenin bunun ilk adımı olmasını dilmiyorum. Siz dava arkadaşlarımla, gönül gönüle el ele verdiğimizde bunlara başaracağımıza yürekten inanıyorum. Hep birlikte haydi bir daha diyorum. Her şey Ortaca için, her şey Türkiye için” diye konuştu.

İlçe Başkanı Mesut Yazan’ın konuşmasından sonra İl Başkanı Nihat Öztürk, Milletvekili Ali Boğa ve İzmir Millet Vekili Teşkilat Başkanı Hamza Dağ konuşma yaptılar.

Tek Liste ile gidilen Ortaca Ak Parti 4. Olağan Genel Kurul Kongresi’nde İlçe Başkanı Mesut Yazan Başkanlığı’nda; Yavuz Kırmızı, Musa Müfit Elitaş, Devrim Erken, Hasan Dağdelen, Mehmet Durmuş, Selma Akdeniz Muslu, Osman Tufan, Bayram Çengel, Fatma Özer Soltekin, Mehmet Şahin, Ahmet Ayhan, İsa Topal, Talat Madenci, Ramazan Balcı, İbrahim Kıvrık, Fatma Aydoğan, Sinan Aşkın, Fatih Ülker ve Mahmut Esat Menengeç İlçe yönetimine selidiler.

ORTACA AK PARTİ’DE MESUT YAZAN GÜVEN TAZELEDİ

ORTACA AK PARTİ’DE MESUT YAZAN GÜVEN TAZELEDİ

ORTACA AK PARTİ’DE MESUT YAZAN GÜVEN TAZELEDİ

text-ad
Türkiye'nin tatil cennetinde otel ve plaj ücretleri dudak uçuklattı! Türkiye'nin tatil cennetinde otel ve plaj ücretleri dudak uçuklattı! Bankaların faizsiz hoşgeldin kredilerinde tutar 75 bin TL'ye ulaştı! Bankaların faizsiz hoşgeldin kredilerinde tutar 75 bin TL'ye ulaştı! 5 yıl önce el değiştiren Komili yine satıldı 5 yıl önce el değiştiren Komili yine satıldı Dünya devlerini peşine takan Osimhen bir teklifi reddetti! Dünya devlerini peşine takan Osimhen bir teklifi reddetti! Fatih Altaylı'dan ''Erdoğansız'' AK Parti için dikkat çeken iddia Fatih Altaylı'dan ''Erdoğansız'' AK Parti için dikkat çeken iddia Mauro Icardi, eski eşi Wanda Nara'yı çok fena ifşa etti! Mauro Icardi, eski eşi Wanda Nara'yı çok fena ifşa etti! Miras kalan evle ilgili davada emsal karar Miras kalan evle ilgili davada emsal karar Türkiye'de çocukların elinden düşürmediği oyuncak için toplatma kararı! Türkiye'de çocukların elinden düşürmediği oyuncak için toplatma kararı! İYİ Partili vekilin ifşa olan WhatsApp mesajı ortalığı karıştırdı İYİ Partili vekilin ifşa olan WhatsApp mesajı ortalığı karıştırdı Survivor adasında yine olay var: Sinir krizi geçirip eline geçirdiğini ateşe attı! Survivor adasında yine olay var: Sinir krizi geçirip eline geçirdiğini ateşe attı!
ORC'den 35 illik dev seçim anketi: Siyasi partilerin son oy oranları belli oldu ORC'den 35 illik dev seçim anketi: Siyasi partilerin son oy oranları belli oldu Bakan Kurum'dan tapu müjdesi! 5 milyon kişiyi ilgilendiriyor... Bakan Kurum'dan tapu müjdesi! 5 milyon kişiyi ilgilendiriyor... 6.2'lik depremi bilen Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'dan İstanbul depremi açıklaması 6.2'lik depremi bilen Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'dan İstanbul depremi açıklaması Hastanede çalışan kadın pompalı tüfekle katledildi! Hastanede çalışan kadın pompalı tüfekle katledildi! Türkiye'nin 27 yıllık bir devi daha konkordato ilan etti Türkiye'nin 27 yıllık bir devi daha konkordato ilan etti EYT'den emekli olamayan ''EYT mağdurları''na güzel haberi uzman isim verdi! EYT'den emekli olamayan ''EYT mağdurları''na güzel haberi uzman isim verdi! Türkiye'den Suriye'ye dönüş kararı alan Suriyeliye 1 milyon TL'lik büyük sürpriz Türkiye'den Suriye'ye dönüş kararı alan Suriyeliye 1 milyon TL'lik büyük sürpriz Milli Eğitim Bakanı Tekin'den büyük tepki çeken kız okulları çıkışı Milli Eğitim Bakanı Tekin'den büyük tepki çeken kız okulları çıkışı Bakanlıktan PKK'lı terörist için anmaya izin vermesi istenen Vali için dikkat çeken açıklama Bakanlıktan PKK'lı terörist için anmaya izin vermesi istenen Vali için dikkat çeken açıklama 65 yaşındaki emekli İlhan amcanın çok özel garajına ziyaretçi akını yaşanıyor 65 yaşındaki emekli İlhan amcanın çok özel garajına ziyaretçi akını yaşanıyor