PKK üç ilde saldırdı !

PKK üç ilde saldırdı !

PKK, Elazığ, Tunceli ve Bitlis'te saldırı düzenledi. Saldırılarda ölen ya da yaralanan olmadı..

HİZAN'DA JANDARMA KOMUTANLIĞI'NA VE EMNİYETE SALDIRI

Hizan İlçe Jandarma Komutanlığı ile Emniyet Amirliği'ne, terör örgütü PKKmensuplarınca saldırı düzenlendi.  
 
Alınan bilgiye göre, saat 20.50 sıralarında Yeşilova Mahallesi'ndeki İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Amirliği'ne, terör örgütü PKK mensuplarınca, uzun namlulu silahlarla saldırı yapıldı. Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine yaklaşık 30 dakika süren çatışmanın ardından teröristler, gecenin karanlığından faydalanarak ormanlık alana kaçtı.
 
Can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı çatışmada, kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.
 
TUNCELİ’DE ADLİYE LOJMANLARINA ROKETATARLI SALDIRI
 
Tunceli’nin Ovacık ilçesinde adliye lojmanlarına roketatarlı saldırıda bulunuldu. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı.  
Edinilen bilgiye göre Tunceli’nin Ovacık ilçe girişinde bulunan adliye lojmanlarına saat 20.00 sularında bir grup PKK’lı tarafından roketatarlı saldırıda bulunuldu. Adliye lojmanları önünde nöbet tutan polislerin karşılık vermesiyle PKK’lılar olay yerinden kaçarken, saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı. Olayın ardından saldırıyı düzenleyen PKK’lıları yakalamak için operasyon başlatıldı.
 
KARAKOÇAN'DA EMNİYET LOJMANLARINA ROKETLİ SALDIRI

 
Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde bulunan polis lojmanlarına, PKK'lı teröristler tarafından roketli saldırı düzenlendi.  
 
Edinilen bilgiye göre, Karakoçan'da İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ait lojmanlara teröristler tarafından roketli saldırı düzenlendi. Özel Harekat Timlerinin anından karşılık verdiği saldırıda can kaybı ve yaralanan olmadı. Kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.