Beşiktaş Belediyesi'nden vatandaşlara sürpriz

Beşiktaş Belediyesi'nden vatandaşlara sürpriz

Noel Babalı bando takımı Beşiktaşlıları coşturdu.

Beşiktaş Belediyesi yeni yıl etkinlikleri kapsamında vatandaşlara büyük sürpriz yaptı. Beşiktaş Belediyesi bando takımı noel kıyafetleri giyerek vatandaşlara sokak sokak mini konserler verdi.

Beşiktaş Belediyesinin düzenlediği yeni yıl etkinlikleri kapsamında belediye bando takımı da Beşiktaşlılara noel sürprizi yaptı. 

Yılbaşının simgelerinden olan noel baba kıyafetlerini bu sefer belediyenin bando takımı giydi. Yeni yıl için Beşiktaş’ta süren büyük coşkuya noel baba kıyafetli bando takımı da sokağa inerek eşlik etti.

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın talimatıyla üç gün sürecek etkinlikler kapsamında belediye bando takımı yılbaşı için özel olarak hazırladıkları şarkıları noel kıyafeti giyerek sokak sokak çaldılar. Noel babaları ellerinde enstrümanlarıyla gören vatandaşlar önce şaşkınlıklarını, daha sonra ise memnuniyetlerini gizleyemediler. Noel babalı bando takımıyla eğlenen vatandaşlar Başkan Hazinedar’a teşekkürlerini iletti.

Yılbaşında Türkiye’nin en büyük organizasyonunu yapacak olan Beşiktaş Belediyesi etkinlikleri öncesinde David Vendetta, Dj Çağın ve noel babalı belediye bando takımı gibi şovlar ile başladı. Final ise Hande Yener konseri ile yapılacak.

1-(1)-435.jpg2-(2)-004.jpg3-(1)-003.jpg4-408.jpg5-235.jpg5-235.jpg6-169.jpg