Bu iddia kulisleri sallar: ''Saray Tansu Çiller'i tehdit mi ediyor?''

Bu iddia kulisleri sallar: ''Saray Tansu Çiller'i tehdit mi ediyor?''
Güncelleme:

FETÖ'nün kanlı 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında AK Parti lideri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile sık sık yan yana gözüken ve "siyasete geri dönecek" iddiaları gündemdeyken "merkez sağda yeni bir oluşum şart" açıklamasını yapan Tansu Çiller ile ilgili şok iddia: "Saray'ın elinde ne kozlar var merak ediyorum..."

Parti kuracağı iddia edilen ve geçtiğimiz gün uzun seneler sonra muhalefeti eleştiren bir açıklama yapan Tansu Çiller dikkatleri üzerine çekti. Arslan Tekin, Yeniçağ'daki bugünkü yazısında konuya ilişkin çok konuşulacak ifadeler kullandı.

Tansu Çiller genelde sessiz kalmasına rağmen önceki gün uzun süre sonra konuştuğunu yazan Arslan Tekin, "Tansu Çiller'in sıkıntısı ne? Maksat anlaşılmıyor mu? Altı partiyi koalisyon ortağı görüyor. Biz koalisyon kurmuştuk. Başarılı olduk. Darbeyle engellediler. Siz başarılı olamazsınız, diyor. 28 Şubat'tan sonra kaç defa bir gazeteciye konuştu, kaç defa ekrana çıktı? Çeşitli vesilelerle arada bir görünüyor ama konuşmuyordu. Sahi Saray'ın elinde Tansu Çiller'i istedikleri gibi konuşturacak ne gibi kozlar var? Çok merak ediyorum." ifadelerini kullandı.

 

 

 

Arslan Tekin'in yazısının tamamı için...