Davutoğlu o isme sahip çıktı

Davutoğlu o isme sahip çıktı
Güncelleme:

Davutoğlu Burdur'da yaptığı konuşmada MHP'li Akşener'in üzerine atılan iddialara çok sert yanıt verdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti'nin Burdur mitinginde halka seslendi. MHP milletvekili Meral Akşener'e yönelik kaset şantajlarını eleştiren Davutoğlu, "Şunu açıkça söylüyorum; kaset üzerinden birilerini yıpratmaya kalkılır şantaj yapılacak olursa, hangi partiden olursa olsun hakkında kaset olan kim olursa olsun onun yanında, şantajcıların karşısında olmaya varız, aynı yürekliliği de herkesten bekleriz" şeklinde konuştu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Burdur'da düzenlenen mitingde, seçim öncesinde çıkabilecek kaset ve şantaj olaylarına dikkat çekti. Davutoğlu, "Şimdi yine kasetlerden şantajlardan bahsediliyor. Şunu açıkça söylüyorum; kaset üzerinden birilerini yıpratmaya kalkılır şantaj yapılacak olursa, hangi partiden olursa olsun hakkında kaset olan kim olursa olsun onun yanında, şantajcıların karşısında olmaya varız, aynı yürekliliği de herkesten bekleriz" dedi.

Burdurlulara hitap eden Başbakan Davutoğlu, liderleri hakaret etmeden konuşmaya davet etti ve kaset söylentilerine dikkat çekti. Davutoğlu, "Şimdi yine kasetlerden şantajlardan bahsediliyor. Şunu açıkça söylüyorum; kaset üzerinden birilerini yıpratmaya kalkılır şantaj yapılacak olursa, hangi partiden olursa olsun hakkında kaset olan kim olursa olsun onun yanında, şantajcıların karşısında olmaya varız, aynı yürekliliği de herkesten bekleriz. Birileri bize tuzak kuruyorsa, özellikle de paralel çete, bir taraftan 17-15 Aralık olayları, Gezi olayları hep demokrasiye darbe vurmak içindi. Dün İstanbul'a 8.7 milyon metrekare yeşil alan kazandırdık ve 2.5 milyon metrekarelik şehir parkı yapıyoruz. 13-14 ağaç yer değiştirdi diye İstanbul'u yakıp yıkmaya kalkan vandallara ders olsun. Onların yanında duran Kılıçdaroğlu ve şiddet destekçilerine de ders olsun" ifadelerini kullandı.

Şantajcıların karşısında olacağız

Davutoğlu, “Birileri kaset üzerinden birilerini yıpratmaya kalkarsa, kim olursa olsun, hangi partiden olursa olsun, şantajcıların karşısında olacağız" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Burdur'da halka hitap etti. Başbakan Davutoğlu'na Burdur'da eşi Sare Davutoğlu ve Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da eşlik etti. Kaset üzerinden birilerinin yıpratılmaya çalışılmasına ve şantajın karşısında olduklarını vurgulayan Başbakan Davutoğlu, “Şimdi yine kasetlerden şantajlardan bahsediliyor. Şunu açıkça söylüyorum; kaset üzerinden birilerini yıpratmaya kalkılır şantaj yapılacak olursa, hangi partiden olursa olsun hakkında kaset olan kim olursa olsun onun yanında, şantajcıların karşısında olmaya varız, aynı yürekliliği de herkesten bekleriz. Birileri bize tuzak kuruyorsa, özellikle de paralel çete, bir taraftan 17-15 Aralık olayları, Gezi olayları hep demokrasiye darbe vurmak içindi" dedi.

"ÖNCE SANDIĞINI BUL"

Kılıçdaroğlu'nın AK Parti'nin biriktirdiği hazineye heveslendiğini söyleyen Başbakan Davutoğlu, “Kılıçdaroğlu bana 4 yıl verin diyor. SSK'nın parasını nasıl tükettiyse bizim biriktirdiğimiz hazinemizi de tüketmek istiyor. Mirasyedi... Mirasyedi... Biz bu mirası milletin alın teriyle buralara getirmişiz, 12 yıldır, uyku yok, durak yok. Biz koştuk, şimdi yine koşuyoruz, milletimizle koşuyoruz, hazinemiz bereketlenmiş, Kılıçdaroğlu da heveslenmiş, yahu senin malın değil ki, neye hevesleniyorsun, neye, hevesli mirasyedi... Önce oy vereceğin sandığı bul, ondan sonra milletin huzuruna çık. Kendi aday olduğu seçimde oy kullanamayan, oy pusulasına dahi sahip çıkamayana millet emanet edilir mi? Emanet kime verilir? Üçte üçe var mıyız? İşte 7 Haziran'da bir daha geleceğim. Kılıçdaroğlu matematik bilmez açıkça insanların gözüne baka baka yalan söylüyor. Bin liranın altında 8 milyon emekli var diyor ispat etsin ben bu koltuğu bırakırım. Yoksa sen yalancısın derim. Millete gözüne bakarak yalan söylüyor. Biz bırakın bir aile ve çalışanı eşi vefat eden kadınlara iki ayda bir maaş veriyoruz. Üniversite öğrencilerine 330 lira burs veriyoruz. Bu sabah engellilerimize buluştuk engelliler dışarıya çıkmaya çekinirdi. Şimdi hepsinin başı dik neden biliyor musunuz? Artık devlet engellilere sahip çıkıyor. Artık Türkiye müşfik bir devlet vatandaşını kimseye emanet etmez" dedi.

ÇİFTÇİLERE 5 MİLTON TL DESTEK MÜJDESİ

Başbakan Davutoğlu, konuşmasında tarlaları dondan zarar gören çiftçilere 5 milyon TL destek verileceğini söyleyerek, Çiftçiler Günü'nü kutladı. Başbakan Davutoğlu, “Aziz çiftçilerimiz çiftçiler gününüz kutlu olsun biz iktidara geldiğimizde çiftçilerin bütün destekleri kesilmiş Kemal Derviş döneminde şimdi de Kemal Derviş'i göreve çağırıyor. Aslında şunu demek istiyor bana birkaç sene ülkeyi verirseniz batırırım Kemal Derviş de gelip kurtarır. Burdurlu çiftçilerimize bir müjde vermek istiyorum 5 milyon lira dondan zarar gören çiftçilere destek için ödenecek. Biz yaptık yapıyoruz diye konuşuruz" diye konuştu.

"ONLARIN DA ŞEREFİ BANA EMANETTİR"

Seçim öncesi siyasi partilerden mitinglerde hakaret içeren cümleler kullanılmamasını istediğini söyleyen Başbakan Davutoğlu, Devlet Bahçeli'nin kendisine hakaret dolu cümleler sarf ettiğini dile getirdi. Osmaniye mitinginde Bahçeli'yi yuhalatmadığını söyleyen Başbakan Davutoğlu, “Osmaniye'de Bahçeli'yi yuhalatmadım, ama Bahçeli mitinglerinde bize ağır hakaretler yaptı. Kimsenin şerefine laf ettirmem. Ben AK Parti Genel Başkanı olarak, Bahçeli, Kılıçdaroğlu ve Demirtaş ile siyasi rekabet yaparım ama Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı olarak onların da şerefi bana emanettir, bana. Onun için kimseye bu sözü sarf etmem ama kimsenin de bizim gözümüzün içine baka baka, tarihe ihanet edercesine bize hakaret etmesine izin vermeyiz" şeklinde konuştu.

Başbakan Davutoğlu konuşmasından sonra AK Parti Burdur Milletvekili Adayları Reşat Petek, İbrahim Ekici ve Kamil Özcan'ı tanıtarak, Burdur'dan üç milletvekili sözü aldı. 25. Dönem Burdur Milletvekili adayları ve Burdur teşkilatı ile gövde gösterisi yapan Davutoğlu, karanfil dağıttıktan sonra Burdur'dan ayrıldı.

text-ad
Özel okulun kapı komşusuna baskın: Ele geçirilenler şoke etti! Özel okulun kapı komşusuna baskın: Ele geçirilenler şoke etti! Kenan Yıldız, genç modelle gizli aşkını yanlışlıkla ifşa etti! Kenan Yıldız, genç modelle gizli aşkını yanlışlıkla ifşa etti! Uzak Şehir'in güzelinin yaz tatilindeki ''bikinili poz'' tedbiri herkesi şaşırttı Uzak Şehir'in güzelinin yaz tatilindeki ''bikinili poz'' tedbiri herkesi şaşırttı Türk bilim insanları mide kanserine çare buldu Türk bilim insanları mide kanserine çare buldu İrem Derici'den skandal ifadeleri için geri adım: Özür diledi... İrem Derici'den skandal ifadeleri için geri adım: Özür diledi... Mayıs ayının en çok satan elektrikli otomobilleri belli oldu Mayıs ayının en çok satan elektrikli otomobilleri belli oldu Turizm cennetindeki 1.000 TL'lik plaj giriş ücreti için emsal karar! Turizm cennetindeki 1.000 TL'lik plaj giriş ücreti için emsal karar! Cem Küçük'ten kafaları karıştıran bir iddia daha: ''Özgür Özel açıklasın!'' Cem Küçük'ten kafaları karıştıran bir iddia daha: ''Özgür Özel açıklasın!'' Turizm cennetinde ölüme atladı: 40 metrelik falezlerde ölüme meydan okurken sonu feci oldu! Turizm cennetinde ölüme atladı: 40 metrelik falezlerde ölüme meydan okurken sonu feci oldu! Gülşen'den Hadise'ye, Melike Şahin'den Sertap Erener'e.. Ünlülere yasak yağdı! Gülşen'den Hadise'ye, Melike Şahin'den Sertap Erener'e.. Ünlülere yasak yağdı!
Türkiye'deki yılan sokması ölümü sonrası hayati uyarı! Türkiye'deki yılan sokması ölümü sonrası hayati uyarı! Belediye ''başkan tarafından düğünlerde takılmak üzere'' altın aldı! Belediye ''başkan tarafından düğünlerde takılmak üzere'' altın aldı! Ankara kulislerini karıştıran ses kaydı... Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama geldi! Ankara kulislerini karıştıran ses kaydı... Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama geldi! Ege Denizi'nde büyük deprem Ege Denizi'nde büyük deprem Bakanlık okullardaki devamsızlıklar için harekete geçti Bakanlık okullardaki devamsızlıklar için harekete geçti Trafikteki tüm araçlar için ''Yeşil Fren Lambası'' zorunluluğu mu geliyor ? Trafikteki tüm araçlar için ''Yeşil Fren Lambası'' zorunluluğu mu geliyor ? Tanımadığı genç kadına gül vermek istedi, reddedilince kabusu yaşattı! Tanımadığı genç kadına gül vermek istedi, reddedilince kabusu yaşattı! Bursa'da günlerdir kayıp minik çocuk tam ümitler tükendiği anda bulundu! Bursa'da günlerdir kayıp minik çocuk tam ümitler tükendiği anda bulundu! Burası ne Akdeniz, ne Ege, ne de Karadeniz... İşte Türkiye'nin tabiat harikası gizli akvaryumu Burası ne Akdeniz, ne Ege, ne de Karadeniz... İşte Türkiye'nin tabiat harikası gizli akvaryumu Altında rekor haftası beklentisi: Altın fiyatları için olay olacak tahmin... Altında rekor haftası beklentisi: Altın fiyatları için olay olacak tahmin...