İşte ''ücretsiz'' 1 milyon doz aşıya ödenen paranın belgesi

İşte ''ücretsiz'' 1 milyon doz aşıya ödenen paranın belgesi
Güncelleme:

Çin’den gelen 1 milyon doz ücretsiz aşının özel bir şirket tarafından Devlet Malzeme Ofisi’ne her bir dozu 12 dolardan fatura edildiği iddiasında yeni bir gelişme yaşandı. Kaynak: Ücretsiz gönderilen 1 milyon doz aşıya para ödendiğinin belgesi ortaya çıktı

Çin’den gelen 1 milyon doz ücretsiz aşının özel bir şirket tarafından Devlet Malzeme Ofisi’ne her bir dozu 12 dolardan fatura edildiği iddiasında yeni bir gelişme yaşandı. CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, aracı firmanın bedelsiz aldığı 1 milyon doz aşıyı 12 milyon dolara sattığına dair faturayı paylaştı.

Çin’den getirilen Sinovac aşısında tartışmalar bitmiyor. İlk olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısında gündeme getirdiği "Çin'in ücretsiz sağladığı 1 milyon aşıya para ödendiği" iddiasında yeni bir gelişme yaşandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Milletvekili Murat Emir, korona virüs aşısında aracı firmanın bedelsiz aldığı 1 milyon doz aşıyı Devlet Malzeme Ofisi’ne dozu 12 dolardan olmak üzere toplamda 12 milyon dolara satıldığının faturasını paylaştı.

İşte ''ücretsiz'' 1 milyon doz aşıya ödenen paranın belgesi  - Resim : 1