Melih Gökçek harekete geçti

Melih Gökçek harekete geçti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, kendisi için tutuklanacağını söyleyen Erol Mütercimler'e dava açıyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kendisiyle birlikte iki ismin daha FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanacağını söylediği Erol Mütercimler'i o sözleri nedeniyle mahkemeye verecek.

Melih Gökçek, Erol Mütercimler'i ilk kez twitter'daki bir hesap aracılığıyla tanıdığını söyleyerek, kendisiyle ilgili iddialar için dava açacağını söyledi. Twitter'dan yaptığı açıklamada Gökçek, Mütercimler'in kendisini başkasıyla karıştırdığını söyleyerek, korkmadığını yazdı. İşte Gökçek'in o tweetleri;

"Bu adamı ilk kez bu tweetle tanıdım. Bugün kendisini savcılığa verdim. Bakalım hapishane ile kim tanışacak? Bekleyeceğiz... Artistlik yapacan ve karşısındaki tırsacak... Bizi başkalarıyla karıştırdın...Ergenekon'dan yırtmışmış. Bide biz açalım dosyanı, bakalım altından neler çıkacak? Bakalım ağababaların seni işin içinden sıyırabilecek mi? Türkiye'de talimatla darbe yapmaya kalkanların halini görüyorsun. Ağababaların bile şimdi satıyorlar. Dikkat et seni de ortada bırakmasınlar."

MÜTERCİMLER'DEN GÖKÇEK TUTUKLANACAK İDDİASI

Erol Mütercimler, katıldığı bir TV programında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe'nin tutuklanacağını iddia etmişti. Mütercimler, 15 Temmuz'daki darbe girişiminde, dönemin İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın bulunduğu uçağın Gürcistan yakınlarında tur attığını ve kaçış hazırlığı yapıldığını da savunurken, "Bunları Tayyip Bey de biliyor" diye konuşmuştu.