Sözcü yazarı, Cumhurbaşkanlığı'na giden CHP'linin ismini unuttu!

Sözcü yazarı, Cumhurbaşkanlığı'na giden CHP'linin ismini unuttu!
Güncelleme:

Dün Sözcü gazetesinde yayınlanan yazısındaki "CHP'li bir isim Cumhurbaşkanlığı'na giderek Cumhurbaşkanı Erdoğan ile başbaşa görüştü" iddiasını ortaya atıp kulisleri karıştıran Sözcü yazarı Rahmi Turan bugünkü yazısında "O ismi unuttum" diyerek açıklaması için topu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a attı.

Sözcü yazarı Rahmi Turan dünkü köşe yazısında CHP'li bir ismin 9 Kasım'da Beştepe Külliyesi'ne giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la 'CHP kurultayı' ile ilgili görüştüğünü iddia etmişti.

Turan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na yakın bir kaynağına dayandırdığı yazısında, CHP’li çok önemli bir ismin Külliye'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğünü, Erdoğan’ın CHP’li bu isme, "Türkiye’nin güvenliği için senin CHP Genel Başkanı olman gerekir. Düşün, karar ver. Memleketin iyiliği için bu gerekli. Ben de yardımcı olurum!" dediğini ifade etmişti.

Sözcü yazarı Rahmi Turan, bugünkü yazısında tartışma yaratan 'Külliye'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşen CHP'li isim' iddiasının 'Yüzde yüz doğru olduğunu' iddia etti ve haber kaynağının endişeye kapıldığını belirterek "Ben de ona, söylediği ismi unutacağıma dair söz verdim" ifadelerine yer verdi.

Öne sürdüğü iddianın tartışma yaratması üzerine bugünkü yazısında da aynı konuya değinen Turan, iddiasına kaynaklık eden kaynağının "Yüzde yüz doğru" ifadeleriyle kendisine teminat verdiğini söyledi. 

Turan ayrıca, "Haber kaynağım kopan gürültü üzerine dün 'Ortalığın bu kadar hararetleneceğini düşünmemiştim. Şimdi belki de işimden gücümden olacağım' diye endişeye kapıldı. Ben de ona, söylediği ismi unutacağıma dair söz verdim" ifadelerine yer verdi. 

TURAN: İSMİ UNUTACAĞIM

Yazısındaki "Müthiş Haber-2" başlıklı bölümde iddialarının arkasında duran Turan, Beştepe'ye giden CHP'li ismi 'unutacağına' dair kaynağına söz verdiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı'nı ziyeret eden kişinin ya da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisi açıklaması gerektiğini belirten Turan, "Koskoca Cumhurbaşkanı yanlış söz söyleyecek değil herhalde... Onun açıklaması tereddütleri bitirir!" ifadelerine yer verdi.

Rahmi Turan'ın yazısının tamamı için...