Saç ekimi tedavisinde hastaları neler bekliyor?

Saç ekimi tedavisinde hastaları neler bekliyor?
Güncelleme:

Dünya genelinde birçok insan yoğun saç dökülmesinden kaynaklanan kısmi ya da bütünsel kellik problemleriyle mücadele ediyor. Yıllar boyu gelişen teknoloji ise kellik sorununa kalıcı çözümler üretilmesini olanak sağlıyor.

Saç dökülmesinden dolayı ortaya çıkan kellik sorununa karşı kullanılan çözümlerin ilk sırasında ise saç ekimi tedavisi geliyor. Saç ekimi tedavisi yaptıran kişiler ise tedaviden kısa süre sonra sonuçları görmeye başlıyor ve eskisinden daha gür saçlara sahip oluyor. Fakat saç ekimi operasyonunun ardından kalıcı çözümlere ulaşmak isteyen hastaları süreç içinde kritik kararlar bekliyor. Bu kararlar arasında en iyi saç ekim merkezinin seçimi ilk sırada yer alırken, tedavi sonrasında hastaların dikkat etmesi gereken çeşitli hususlar da tedavinin ana parçalarını oluşturuyor? Peki saç ekimi operasyonu yaptıran hastaların işlemin ardından hangi kritik adımlara dikkat etmesi gerekiyor? Saç ekimi yaptırmak için İstanbul’un en iyi saç ekim klinikleri arasında hangileri yer alıyor?

 Saç ekimi operasyonu öncesi kritik kararlar almaya hazır olun!

Günümüzde kellik problemi yaşayan birçok insan çözümü saç ekimi tedavisinde buluyor. Fakat saç ekimi operasyonlarının gerek öncesinde gerekse sonrasında hem işlemi gerçekleştirecek uzman hekimi hem de hastaların karar vermesi gereken kritik noktalar bulunuyor. Her birinin prosedürlere uygun olarak gerçekleştirilmesi ise saç ekimi tedavisinin olumlu sonuçlanmasını sağlıyor. Saç ekimi operasyonundan önce hastanın uygulaması gereken aşamalarda ise şunlar yer alıyor;

 Saç ekimi tedavisi gerçekleştirmeye karar veren hastaların saç ekimi kliniğine başvurmadan önce kendisini psikolojik olarak hazırlamak

  • Profesyonel saç ekim merkezini seçmek için detaylı bir araştırma yapmak
  • Muayene esnasında tüm kuşku ve hassasiyetlerini operasyonu gerçekleştirecek uzman hekimle paylaşmak
  • Tedavinin uygulanmasını istediği kısımları uzman hekime doğru bir şekilde aktarmak

 

Saç ekimi tedavisinde kritik dönem: İyileşme süreci!

Saç ekimi tedavisinin en önemli aşamalarından biri olan iyileşme sürecinde hastaların dikkat etmesi gereken birçok husus bulunuyor. Bu adımların doğru bir şekilde gerçekleştirilmesi ise saç ekimi tedavisinde hedeflenmiş olan kalıcı çözüme götürüyor. Operasyonun ardından iyileşme sürecine giren hastaların 3 gün boyunca dinlenmesi ve baş bölgelerini dışarıdan gelebilecek darbelere karşı koruması önemli bir nokta olarak yer alırken, çevresel faktörlerden etkilenmeye meyilli olan yaraların hijyen kurallarına uygun olarak temiz tutulması da gerekiyor. Saç ekimi yaptıran hastaların baş kısmında belirlenen alanlar, saç naklini takip eden 2 hafta boyunca ise yaraların kabuklanmasıyla devam ediyor. Bu kabukların birkaç hafta içinde dökülmeye başlaması iyileşme sürecinin doğru adımlarla ilerlediğine işaret ediyor. Kabuk dökülmesi yaşamayan hastaların ise operasyonu gerçekleştiren uzman hekime danışması gerekiyor. Bahsi geçen adımları gerçekleştiren hastalar ise tedavi sürecinin ardından birkaç ay içinde operasyonların sonuçlarını görmeye başlıyor.

 Doğru saç ekimi merkezini seçerken nelere dikkat etmelisiniz?

Saç ekimi tedavisi yaptırmak isteyen hastaların dikkat etmesi gereken birçok nokta bulunurken, karar aşamalarının ilk sırasında ise doğru saç ekim merkezinin seçilmesi geliyor. Hastaların doğru saç ekimini seçerken ise göz önünde bulundurması gereken çeşitli kriterler yer alıyor.

 İşte saç ekimi tedavisi yaptıracak hastaların klinik seçerken göz önünde bulundurması gerekenler;

 Görüşülen uzman hekimin muayene sırasında hassasiyetlerinize öncelik vermesi

  • Hastanın rahatsızlıklarına uygun tedavi yöntemini belirleyecek yetkinliğe sahip olması
  • Birçok tedavi yöntemini uygulayabilecek teknolojik altyapıya sahip olması
  • Operasyon sonrasında da hastasıyla iletişimde kalarak süreci takip edip etmemesi
  • Uygun fiyat avantajları

 

Saç ekimi tedavisi yaptıran hastalar bahsi geçen adımları uygulamasının ardından saç ekimi operasyonun gerçekleştirilmesiyle çeşitli yükümlülüklerle karşı karşıya kalıyor. İyileşme sürecine dahil olan bu hususlar tamamlandığında ise saç ekimi yaptıran hastalar işlem sonrasında kalıcı bir sonuca ulaşıyor.

 

Türkiyenin en iyi saç ekim klinikleri İstanbulda!

Saç ekimi tedavi süresinde hastanın karar aşamalarında dikkat etmesi gerek birçok adım bulunuyor. Bu aşamaların en kritik noktasında ise en iyi ve kaliteli saç ekim merkezini seçmek yer alıyor. Dünyanın ve Türkiye’nin dört bir yanından saç ektirmek isteyen hastaların ilk tercihi ise her zaman İstanbul olurken birçok hasta ise ziyaret ettikleri kliniklerde öncelikle nezaketle karşılanmayı ve sorunu olan konularda hassasiyet gösterilmesini bekliyor. Medhair Clinic ise tam da bu noktada  hastaların beklentilerini eşzamanlı karşılayabilen İstanbul’un en iyi saç ekim merkezleri arasında yer alıyor.

 En iyi saç ekimi merkezini arayan hastaların adresi: Medhair Clinic!

Medhair Clinic saç ektirmek için İstanbul’a gelen birçok hastaların ziyaret ettiği ilk lokasyonlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Gerek muayene, gerek operasyon gerekse tedavi sonrasında hastalarının hassasiyet ve önceliklerini önceliklendiren Medhair Clinic, uygun saç ekimi fiyat avantajlarıyla da sektöründen ayrışıyor. Son teknolojiden üretilmiş cerrahi cihazlar ve geniş tedavi yelpazesini detaylı bir şekilde hastalarına aktaran Medhair Clinic uzmanları, her hastaya uygun yöntemi seçerek hastalarının pratik ve kalıcı çözümlere ulaşmasına aracılık ediyor. Eğer siz de saç dökülmelerinden doğan saç boşlukları ve kellik problemlerinize saç ekimi İstanbul seçim yelpazesinde çözüm arıyorsanız Medhair Clinic ulaşmak istediğiniz noktada sizi bekliyor!

 

Etiketler advertorial