Hotiç erkeği cesur ve yenilikçi !

Hotiç erkeği cesur ve yenilikçi !
Güncelleme:

Hotiç 2014 İlkbahar/Yaz Erkek Koleksiyonu, yeni konseptleriyle kendi stilini yaratıyor.

HOTİÇ 2014 İlkbahar/Yaz Erkek Koleksiyonu, klasik ve trendi çizgileri buluşturan “Klasik-Modern ve rahat şıklığı retro dokunuşlarla yansıtan Yaz Sadeliği” konseptleriyle kendi stilini yaratıyor.

Klasik-Modern, klasik duruşun trendi yorumlarıyla ilerliyor.

Canlı renkler ve spor detayları buluşturan Klasik-Modern Konsepti, güçlü erkeğin adımlarına dönüşüyor.

Çizgili eva, renkli tabanlarla karşımıza çıkan Klasik-Modern, asimetrik dikiş detaylarını trend renklerle birlikte kullanıyor. Beyaz, kobalt mavi ve koyu kırmızı konseptin öne çıkan tonları arasında.

Yaz Sadeliği günün retro izlerini taşıyor.

60 ve 70\'ler Yaz Sadeliği Konsepti\'nde rahatlıkla tamamlanan retro bir hava esiyor. Espadril, mokasen, terlik modelleri, spor ve rahat sandaletler günlük giyime tarz sahibi bir dokunuş sunuyor.

HOTİÇ Erkeği\'nin rengi dinamik ve modern!

Siyahın yanında gece mavisi ve mavi mürekkep tonlarının, hem şık hem günlük modellerde kullanıldığını gördüğümüz HOTİÇ 2014 İlkbahar/Yaz Erkek Koleksiyonu\'nda, bordo canlılığı dikkat çekiyor.

Taş ve toprak renklerinin casual bağcıklı süet  ve klasik bağcıklı modellerde tercih edildiği sezonda, grinin her tonuna rastlamak mümkün.

Soğuk beyaz tonlardan, daha derin ve koyu tonlara kadar farklılık gösteren renkler, taban detaylarında kiremit ve kemik ile kontrastı yakalıyor.

Yeşilin farklı vurgularında, suni çim, sıcak turuncu renkleri ön plana çıkarken, süet makosenlerin tabanına yansıyor.

Günlük casual ve makosenlerde kamuflaj deseni, klasik ayakkabılarda; bağcık, parlak açma, rugan görünümlü spor tabanlar, minimal derby ve oxford modellerinde çizgili platform tabanlar, kontrast bağcıklar, sepet örgü deriler sezonun öne çıkan diğer detayları.