2022 yılının son haftasında burç yorumları... 26 Aralık haftasında rahatlatıcı bir gökyüzü var

Güncelleme:

Haber3.com yazarı Levent Gözaçan yazdı: 2022 yılının son haftasında burç yorumları... Rahatlatıcı bir gökyüzü var...

22 Aralık gününün ilk saatlerinde gökyüzünde önemli değişimler olmuştu. Güneş Oğlak burcuna, Jüpiter ise Koç burcuna geçmişti. Bunun anlamı; doğum haritanızdaki Oğlak burcunun yerleştiği evin konularında; artık daha gerçekçi, maddiyatçı, planlı, düzenli, disiplinli, çalışkan, hesaplı, dürüst, kontrollü ve ölçülü olma zamanıdır. Jüpiter’in doğum haritanızda yerleştiği evin konularında ise kontrolü ve ölçüyü kaybetmeden, abartılara ve aşırılıklara kaçmadan; yüksek öz güven ile cesaretli büyüme, gelişme, artma, çoğalma, eğlenme, heyecan verici maceralar, geziler, para kazanma ya da büyük hedeflere doğru girişken adımlar atma olanaklarınız vardır.

Neyse ki Kasım ayı başından beri devam eden, Jüpiter’in Neptün ile yaptığı kavuşum bitti. Şimdi artık; uyuşukluk, mayışıklık, kaypak durumlar, aldanmalar, inançlarla ilgili safsatalar, alkol benzerleri ya da kafa karışıklığı yaratan sisli puslu durumlar için artık daha az endişelenebiliriz. Büyük hedeflere ulaşmak için ölçüsüzlüğe ya da aşırılığa kaçmadan çalışmalar yapabileceğiniz zamandır. Genel olarak; doğum haritanızdaki Boğa burcu ve Oğlak burcunun yerleştiği ev konuları arasındaki bağlantılarda şans ve yeni olanaklar bulabilirsiniz. Satürn-Uranüs kare açısı da iyice zayıfladı ve 1 ay kadar sonra bitecek. Sonrasında, 2023 Ekim ayındaki zayıf tekrarına kadar görülmeyecek. Gökyüzünün durumu bu günlerde daha yumuşak ve ılımı bağlantılar gösteriyor. Biraz gevşeme ve rahatlama zamanıdır.

YÜKSELEN KOÇ: Bugünlerde yoğun konularınız; meslek ortamı, yöneticilerle ilişkiler, toplumsal konum, kariyer ve gelecek planlarıdır. Bu konular ile bağlantılı olarak; yeni para kazanma yolları bulabilir, yeni şanslarla karşılaşabilir ve kazançlı çıkabilirsiniz. Karşınıza yeni olanaklar çıktığında, biraz ölçülü olmak önemlidir. Çünkü çoğu zaman göstermek istediğiniz hırslı, çıkarcı ve ölçüsüz davranışlarınız, bu konuda da başınıza iş açmaya devam edebilir. Sosyal arkadaşlıklar üzerinden beklenmedik para kayıplarına dikkat edin. Gizli aşklar, ilişkiler, yardımseverlik, sanat ya da gizemli konulara olan ilginiz ve artan sezgileriniz, bu hafta yöneticilerle olan ilişkilerde ya da kariyerinizde rahatlama ve yeni olanaklar sağlayabilir. Uyanık olmak koşuluyla, Neptün size meslek ortamında destek vermeye hazır.

YÜKSELEN BOĞA: Bugünlerde yoğun konularınız; yabancılar, yabancı ülkeler, uzaktaki kişiler, uzak akrabalar, büyük çaplı konular, uzak geziler, inançlar, kültür, eğitimler, hukuk davaları ya da büyük amaçlarınız olabilir. Bu konuları, kişiliğinizin; sağlamcı, dürüst, güvenilir, tutucu, sahip çıkan ve sakin yönleri ile bağdaştırdığınızda ya da aralarında bir bağlantı kurduğunuzda yeni ve şaşırtıcı olan şanslı durumlarla karşılaşma olasılığı vardır. Ancak dikkat... Gizli bir düşman bunu baltalamak isteyebilir. Belki de aşırı iyimserlikten ya da gizli saklı olan şeyler yüzünden, haftanın yoğun konularında aşırı durumlar ve zarar görme olasılığı da vardır. Bu yüzden kontrol ve ölçüyü elinizde tutmalısınız. Sosyal gruplaşmalardan tanıdığınız kişilerle kuracağınız duygusal ve sezgisel bağlar, haftanın yoğun konularında sizi destekleyicidir.

YÜKSELEN İKİZLER: Bugünlerde yoğun konularınız; başkasına ait maddi olanaklar, eşinizin parası, miras, vergi, sigorta, cinsel alanınız, bilinçaltı ya da fizik ötesi konular olabilir. Bunlar arasında medyumluk, gizli ayinler, tarot vs. sayılabilir. Bu konular ile gizli işler, gizli ilişkiler, yakınlaşmalar ve soyut kavramlar arasında bağlantı kurduğunuzda, akışkan ve kolaylıkla gelen yeni bir şans sizi bekliyor olabilir. Ancak dikkat.. Yoğunluklu konularınızı gruplarda ya da toplantılarda yüzeysel olarak tanıdığınız kişilerle paylaşmak ya da gereksiz yere yaymak ve dedikodusunu yapmak doğru değildir. Ayrıca, fizik ötesi soyut alanı yabancılarla ya da uzaktakilerle bir araya getirmek de gereksiz bir bunalıma neden olabilir. Yoğun konularınıza yardımcı olabilecekler; mesleğiniz, yöneticilerle duygusal sevgi bağları, yükselen sezgileriniz, toplumsal konumunuz ya da kariyerdeki huzurlu ilişkilerdir.

YÜKSELEN YENGEÇ: Bugünlerde yoğun konularınız; evlilik, birliktelikler, ortaklıklar ya da yakın ikili ilişkiniz olabilir. Bu alanda kontrollü ve ölçülü adımlar yararlıdır. Bu konular ile sosyal gruplardan tanıdığınız kişiler arasında yeni bir bağlantı kurarsanız şansınız yükselir. Beklenmedik bir sevgili ilişkisi başlayabilir. Ancak dikkat... Meslek ortamı, yöneticilerle olan ilişkiler, kariyer ve gelecek planları ile sizi yoğun olarak meşgul eden yakın ikili ilişki konusu yan yana geldiğinde, sizi maddi ve manevi kayba uğratacak aşırı, ölçüsüz ya da hesapsız durumlara dikkat etmelisiniz. Üzerinde yoğun olarak durduğunuz ikili yakın ilişki konusunu destekleyecek olan bir diğer unsur; uzaktaki kişiler, uzak akrabalar, yabancılarla olan nazik insancıl bağlantılar, yükselen sezgiler ve görüşmelerdir.

YÜKSELEN ASLAN: Bugünlerde yoğun konularınız; işiniz, iş ortamı, iş arkadaşları, iş bağlantıları, sağlığınız, bakımını yaptığınız kişiler, günlük sıradan işleriniz, görev ve sorumluluklarınız hakkındadır. Bu konular ile meslek, yöneticilerle olan ilişkiler, toplumsal konum, kariyer ve gelecek planlarınız arasında kuracağınız yeni bağlantılar şansınızı yükseltir. Ancak dikkat... yabancılar, uzaktakiler, davalar, yabancı kültüre ait olanlar ya da uzak yolculuklar ile yoğun olan konularınız arasındaki bağlantılarda aşırı durumlar, maddi ya da manevi kayıplarla karşılaşma olasılığı da vardır. Bu yüzden kontrol, disiplin ve ölçüyü asla terk etmeyin. Duygusal ya da cinsel yakınlaşmalar yaşayacağınız kişi, sizin yoğun konularınıza destek olabilir. İşiniz ya da sağlığınız için belki de yeni bir yaratıcı esin kaynağı olabilir. .

YÜKSELEN BAŞAK: Bugünlerde yoğun konularınız; kendinizi gösterme, tanıtma, eğlenceler, oyunlar, kişisel zevkler, flörtleşmeler, şans oyunları, yarışmalar ya da çocuklarla ilgilidir. Genel olarak bu konular ile yabancılar, uzaktakiler, yabancı ülkeler, uzak geziler, davalar, yüksek eğitimler, inançlar ya da yabancı kültürler arasında kuracağınız bağlantılar şanslı ve kazançlıdır. Ancak akışkan ve kendiliğinden gelen kolaylıklardan yararlanmak için harekete geçmek gerekir. Güvenilir, sağlam, hesaplı ve ölçülü kişiliğinizi çevrenize göstererek şansınızı yükseltebilirsiniz. Aşk, meşk ve duygusal birliktelikler için ölçülü biçimde harekete geçebileceğiniz ve yeni olanaklar bulabileceğiniz günlerdir. Kontrolsüzlüğe ya da aşırılığa kaçmadan, miras ya da vergi gibi konularda hedeflerinize ulaşmak için çalışmalar yapabilirsiniz.

YÜKSELEN TERAZİ: Bugünlerde yoğun konularınız; ev, aile, aile büyükleri, doğup büyüdüğünüz yerler, vatan, aile yadigarları, çocukluktan gelen anılar ve biraz da kendi içsel dünyanız hakkındadır. Bu konular ile miras, vergi, başkalarına ait maddi olanaklar, cinsellik ya da sezgisel pagan öğretiler arasında kuracağınız yeni bağlantılar, sizi şanslı konuma getirebilir. Belki de yeni öneriler, iletişim bağlantıları ya da olanaklarla karşılaşabilirsiniz. Ayrıca, kişiliğinizin ölçülü, uzlaşmacı ve uyumlu taraflarını ailenize de göstermek yararlı olur. Aile bireylerinden ya da büyüklerinden birinin olumlu sağlık gelişmeleri rahatlatıcıdır. İş arkadaşlarından biriyle duygusal bir bağ kurulabilir. Evlilik ya da birliktelik konusunda hedeflerinize ulaşmak biraz sıkıntılı görünse bile bu konuda; aşırıya kaçmadan, sade ve dürüst bir çalışma yapabilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP: Bugünlerde yoğun konularınız; kardeşler, yakın akrabalar, yakın çevre dostlukları, kısa geziler, kısa eğitimler, tanıtımlar ya da her türlü iletişimlerinizdir. Bu konular ile evlilik, eş, sevgili, ortaklık gibi çok yakın ikili ilişkiler arasında kuracağınız yeni bağlantılar, sizi şanslı konuma getirebilir. Ancak dikkat... Kişiliğinizin gizli, karanlık ve sorunlu derinlikleri; hem bu tür yakın ilişkileri, hem meslek konusunu ve aile ilişkilerini zedeliyor. Yapmanız gereken; daha gerçekçi, somut ve güvenilir bir kişilik ortaya koymaktır. Yakın çevreden ya da akrabalardan biriyle duygusal ya da rahatlatıcı iletişimler kurmak psikolojinize iyi gelebilir. Kontrolsüzlüğe ya da aşırılığa kaçmadan, iş, iş ortamı ya da sağlık konusunda hedeflerinize ulaşmak için sade ve dürüst çalışmalar yapabilirsiniz.

YÜKSELEN YAY: Bugünlerde yoğun konularınız; maddi kazançlar, harcamalar, alacaklar, borçlar, maddi değeri olan eşyalar ya da birikimleriniz hakkındadır. Bu konular ile iş ortamı, sağlık, meslek, yöneticilerle ilişkiler, kariyer ya da sosyal konum arasında yeni ve şanslı bir bağlantı kurmak için uygun zamandır. Bu yararlı ilişkiler, para kazanma konusunda sizi destekliyor. Kişiliğinize de uygun olan uzun gezilere çıkma ya da çocuklarla ilgilenme olanakları vardır. Ancak kontrolsüz maddi harcamalar yüzünden kişisel eğlence ya da çocuklarla ilgili hedefe ulaşmak kolay olmayabilir. Ölçüsüz harcamalara dikkatli olmalısınız. Ailede huzur, duygusal yakınlaşmalar ve içsel huzur duyabileceğiniz zamandır. Bu ayrıca size yeni bir maddi kazanç olanağı için öneriler, destek ya da olanaklar yaratabilir.

YÜKSELEN OĞLAK: Bugünlerde yoğun konularınızın çoğu kendinizle ilgilidir. Kişiliğinizi çevreye gösterme, saygın ve güvenilir yüzünüz, sağlamcı ve planlı alışkanlıklarınız, kontrollü ve ölçülü davranışlar göstermeniz bu haftanın önemli konusudur. Bu konular ile kişisel zevkleriniz, eğlenceleriniz, flörtleşmeler ya da çocukları ilgilendiren alan arasında yeni bağlantılar kurarak şanslı bir ortam yaratabilirsiniz. Kardeşler, yakın akrabalar ya da yakın çevre dostlukları ile duygusal ve rahatlatıcı iletişimler de size destek olacaktır. Aile içinde hırçınlık, eski sıkıntıların yeniden gündeme gelmesi, abartılar, fazla özgürlük ya da diğer aşırılıklar için daha kontrollü ve ölçülü olmanız gereken zamandır. Maddi yönden kısıtlayıcı ve can sıkıcı bir dönem olabilir.

YÜKSELEN KOVA: Bugünlerde yoğun konularınız; gizli saklı işler, ilişkiler, bilinçaltı konular, gizli düşmanlarınız, soyut kavramlar, sanat çalışmaları ya da hastane gibi kısıtlı kalabileceğiniz ortamlar olabilir. Bu konular ile aile bireyleri, aile büyükleri, ev, aile yadigarları, doğup büyüdüğünüz yerler, vatan ya da daha kişisel ve içsel dünyanız arasında kuracağınız yeni bağlantılar şanslı durumları ya da gelişmeleri gündeme taşıyabilir. Maddi yönden gelen bir rahatlama da psikolojinizi olumlu yönde destekleyecek. Ancak dikkat... Kişiliğinizin özgürlükçü, geçimsiz ve dik başlı yanları aile ile ilişkilerde beklenmedik gerilimler yaratabilir. Kardeşler, yakın akrabalar, dostlar, kısa eğitimler ve iletişimlerle ilgili konulardaki gerilimi ortadan kaldırmak için daha anlayışlı, kontrollü ve ölçülü olmanız gerekiyor.

YÜKSELEN BALIK: Bugünlerde yoğun konularınız; benzer duygu, düşünce ya da amaçlarla bir araya geldiğiniz insanlar ya da topluluklardır. Sosyal çevreler, yüzeysel arkadaşlıklar ve gruplardan tanıdığınız kişilerle olan görüşmeler, kısa geziler, kısa eğitimler ya da görüş alışverişleri sizin için yeni ve şanslı ortamlar yaratabilir. Kendinizi gösterebileceğiniz ve parlayacağınız toplantılara katılabilirsiniz. Yeniliklerden kaçmayın. Sadece kontrolü ve ölçüyü elinizde tutmanız yeterlidir. Kişiliğinizin yumuşak başlı, yardımsever, duygusal ve sezgisel yanları da bu tür gruplaşmalardan yararlanmanız için destek verecektir. Ancak dikkat... Maddi konulardaki savurgan ve aşırı harcamalarınız, bu tür toplantılardan maddi zarar görmenize neden olabilir ya da alacaklarınız gecikebilir.