6 Mart haftası burç yorumları: Dolunay'la başlayıp, 3 ay sürecek zorlu süreç başlıyor

Güncelleme:

Haber3.com yazarı Levent Gözaçan yazdı: Mars’ın bu zorlayıcı etkileri Mart ayı boyunca devam edecek... İşte 6 Mart haftası burç yorumları...

Dolunay zamanlarında ortalama 3-4 günlük yoğun bir etkilenme olur. Ancak, 7 Mart dolunayında; Balık burcu kümelenmesi ve Mars’ın olumsuz katılımı ile etkilerin biraz daha güçlü ve uzun olacağını düşünüyorum. 

Dolunay günlerinde genel etkiler; iniş çıkışlı duygu ve düşünceler, kararsızlık, belirsizlik, huzursuzluk, geçimsizlik, anlaşmazlıklar ve sonlandırma düşünceleridir. Bu defaki dolunaya T-Kare açı yapan Mars, genel etkilere göre, durumu biraz daha sertleştiren ve gerginleştiren yönde olumsuz bir katılım yapacak.

6 Mart haftasında doğum haritalarınızdaki; Başak, Balık ve İkizler burçlarının bulunduğu evlerin konularında; sabırsızlık, hoşgörüsüzlük, kontrolsüzlük, öfke, değişken kararlar, tutulmayan sözler, sahtekarlık, yalan, dolan, kazalar, yaralanmalar, zehirlenme, su ile gelen tehlikeler, yakıcı ve yıkıcı durumlar, saldırganlık, bencillik, inatçılık ve enerji patlaması olasılığı vardır. Bu yüzden, kontrolsüzlüğe neden olan alkol ve benzerleri, kesinlikle ölçü içinde kalmalıdır. Eğer, dolunayın olumlu yönlerini doğru kullanabilirseniz; sanat, ruhsal konular, telepati, öngörü, önsezi ve ayrıca yükselen enerjinizi fiziksel işlerde verimli kullanma olanağı da vardır. Unutmayın, göksel yerleşimler ne olursa olsun, sonucu belirleyen kişisel seçimlerinizdir.

Dikkat..!! Mars’ın bu zorlayıcı etkileri Mart ayı boyunca devam edecek. Sonraki Nisan ayı içinde, olumsuz Pluto katkılı bir Güneş tutulması devreye gireceği için yoğun olarak en az 3 ay sürecek olan zorlu günlere giriş yapıyoruz.

İyi haber de var. Doğum haritalarınızdaki Koç burcunun olduğu ev konularında, eskiden kalan ve sizde yer eden acıları, yaraları, fiziksel ya da psikolojik sağlık sorunlarını iyileştirmek için yeni yol ve yöntemler kullanıp yarar görebileceğiniz ve bunu başkalarına da öğretebileceğiniz zamandır.

YÜKSELEN KOÇ: Psikolojik ve soyut konular, hastaneler, bir yerde kısıtlı kalmak, gizli işler, ilişkiler ya da gizli düşmanlar bu hafta gündeme gelebilir. Bu konularda diğerleri ile ve kendi içinizde; kararsızlık, huzursuzluk, belirsizlik, anlaşmazlık ve duygusal karmaşa olabilir. Ayrıca, kardeşler, yakın dostlar ya da yakın akrabalarla yaşayacağınız gerginlikler ya da onlardan alacağınız olumsuz haberlere hazırlıklı olun. Kısa gezilerde kaza, yaralanma, hastane, alkol benzerlerinin zararları, yalan dolan, zehirlenme ya da su ile gelen tehlikelere dikkatli olun. Genel sağlığınız ile ilgili olarak eski bir acı, yara ya da üzüntüyü şimdi yeniden onarma ve iyileştirme olanağı vardır.

YÜKSELEN BOĞA: Sosyal tanışıklık düzeyindeki arkadaşlar, gruplaşmalar ve toplantılar kendi kişisel zevkiniz ile örtüşmüyor. Diğerleri ile geçimsizlik, huzursuzluk, kararsızlık ve anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Ayrıca, bu tür gruplaşmalar yüzünden; maddi kayıplar, yalan, dolan aldanma, çatışma, alkol benzerlerinin zararları, kazalar, yakıcı ve yıkıcı durumlar gündeme gelebilir. Fazla enerjinizi yakından tanımadığınız bu kişilerle harcamak yerine, para kazanabileceğiniz alanlarda kullanmak daha iyidir. Eski aşk üzüntüsünü, gönül yarasını ya da psikolojik etkilenme yapan gizli bir şeyi, şimdi yeniden sarmak ve iyileştirmek için iyi zamandır.

YÜKSELEN İKİZLER: Meslek, kariyer, yönetici ilişkileri, gelecek planları ya da sosyal konumunuzla ilgili olarak, özellikle aileniz ile anlaşmazlık, belirsizlik, görüş ayrılıkları, kararsızlık ve huzursuzluk yaşayabileceğiniz durumlar vardır. Eğer bu konularda sert tartışma yaratma ya da inatçılık yapma eğiliminde olursanız, gerginlikler büyüyerek; kaza, yaralanma, küsme, baskı altında kalma, bulanık durumlar, kandırılma ya da meslekte utanacağınız durumlara düşme olasılığı vardır. Fazla enerjinizi fiziksel işlerde ya da sporda kullanmalısınız. Sosyal gruplardaki eski bir acıyı ya da üzüntüyü şimdi sıra dışı yöntemlerle yeniden iyileştirme olanağı vardır.

YÜKSELEN YENGEÇ: Yabancılar, uzaktakiler, uzun yolculuklar, davalar, yabancı ülkeler, yüksek eğitimler, büyük amaçlar, kültür ve inançlar gibi konularda; diğerleri ile görüş ayrılığı, kararsızlık, belirsizlik, iniş çıkışlı duygular ve huzursuzluk yaşama olasılığı vardır. Daha da tehlikelisi, bu konular yüzünden; kaza, yaralanma, alkol ya da uyuşturucu, yalan, dolan, aldanma, baskı altında kalma, tutuklanma, zehirlenme, yakıcı yıkıcı etkiler ve utanılacak durumlara düşme olasılığı vardır. Meslek, kariyer, gelecek planları, yöneticilerle olan ilişkiler bakımından, zihninizde yer etmiş eski yaralarınızı ya da acılarınızı, şimdi sıra dışı yöntemlerle yeniden iyileştirme zamanıdır.

YÜKSELEN ASLAN: Para ile ilgili konularda diğerleri ve kendiniz ile çelişkiye düşebileceğiniz, kararsızlık, huzursuzluk ve geçimsizlikler yaşayabileceğiniz durumlar var. Sosyal çevrelerden tanıdığınız kişiler, gereksiz harcamalara, yalan dolan işlere, kafa karışıklığına, sert tartışmalara ve yüksek gerilimlere neden olabilirler. En iyisi yüksek enerjinizi spor gibi daha verimli alanlara yöneltmektir. Bu günlerde artan psişik eğilimlerinizi ve yeteneklerinizi, gizemli alanlarda ya da ölüm ötesi konularda kullanma olanağına sahipsiniz. Yabancılar, uzaktakiler, hukuk davaları, yüksek eğitimler gibi konularda eskiden kalan acı ve yaraları şimdi yeni yol ve yöntemlerle yeniden iyileştirebilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAK: Evlilik, eş, sevgili ya da ortaklık gibi yakın ikili ilişkilerde kararsızlık, huzursuzluk ve belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Özellikle meslek, kariyer ve yönetici ilişkilerini, eş ya da sevgili ilişkisi ile yan yana getirmeyin ve hızlı kararlar almayın. Çünkü bu iki konu arasında gerginlikler ve çatışmalar olabilir ya da yalan dolan işler dönebilir. Yükselen enerjinizi meslek ve kariyer alanında, daha verimli biçimde kullanmalısınız. Miras, vergi sigorta gibi borçlar ve bunların verdiği eski psikolojik yaralar için maddi ve manevi yönde yeni iyileştirici durumlar ve şanslar gündeme gelmeye devam edecek. Cinsel yönden hareketli zaman olabilir.

YÜKSELEN TERAZİ: Günlük sıradan işleriniz, görev ve sorumluluklarınız, iş ortamınız ve sağlık konuları hakkında; kararsızlık, belirsizlik, iniş çıkışlı duygular ve huzursuzluk yaşama olasılığı vardır. Bu konuları özellikle uzaktaki kişiler, yabancılar, davalar, eğitimler ya da uzun yolculuklar ile bir araya getirmemeye çalışın. Çünkü; çatışmalar, kazalar, yaralanmalar, yangınlar, zehirlenmeler, aldanma, kandırılma, alkol ya da su ile gelen tehlikeli durumlar olabilir. Yükselen enerjinizi daha verimli olan uzun yürüyüşlere yönlendirebilirsiniz. Evlilik, eş ya da sevgili konularında eski üzüntüleri ve acıları şimdi yenileme, onarma ve iyileştirme zamanıdır.

YÜKSELEN AKREP: Kişisel zevkler, eğlenceler, kendinizi dışa gösterme, oyunlar, flörtleşmeler ve çocuklarla ilgili konularda diğerleri ile aynı düşüncede ve anlayışta olmayabilir, kararsızlık, huzursuzluk ve anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Özellikle sosyal çevrelerden cinsel yakınlaşma arayışlarında; sert çatışmalar, yalan dolan, ahlaksızlık, alkol benzerleri ile gelen ölçüsüzlük ve yakıcı yıkıcı durumlar olabilir. Fazla enerjinizi, güç gerektiren işlerde ya da spor yaparak atmalısınız. Görev, sorumluluk ve iş ortamı gibi konularda eskiden kalan acı, üzüntü ya da fiziksel yaraları yeniden iyileştirme zamanıdır. Bunun için yeni yol ve yöntemler yararlıdır.

YÜKSELEN YAY: Aile, ev, doğup büyüdüğünüz yerler ya da aile yadigarları hakkında diğerleri ile geçimsizlik, inatlaşma, kararsızlık, huzursuzluk ya da çekişmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle eşiniz ya da sevgiliniz, aile büyükleri ve ev hakkında çatışma ve gerilim yaratma eğilimindedir. Aile içinde; yalan dolan, alkol benzerleri ile gelen ölçüsüzlük ve yakıcı yıkıcı durumlar olabilir. Fazla enerjinizi daha verimli alanlarda kullanmalısınız. Kişisel zevkler, eğlenceler ve çocuklarla ilgili konularda; eski acıları, yaraları ya da üzüntüleri yeniden sarmak, onarmak ve iyileştirmek için iyi zamandır. Bunun için yeni yol ve yöntemler yararlıdır.

YÜKSELEN OĞLAK: Kardeşler, yakın dostlar, akrabalar, türlü iletişimler ya da kısa eğitim ve gezilerde; huzursuzluk, belirsizlik, kararsızlık, iniş çıkışlı duygular ve anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. İş ve sağlık konusunda yanlış anlamalardan, anlaşmalardan, görüşme ya da imzalardan korunmalısınız. Yakınlarınızdan kazalı, yaralanmalı haberler alma olasılığı vardır. İletişimlerle gelen öfkelenme yüzünden kalp ve beyin sorunlarına dikkat etmelisiniz. Fazla enerjiyi günlük kısa yürüyüşlerle atabilirsiniz. Aile ve ev konularında eskiden kalan bir acıyı ya da yarayı şimdi yeni ve sıra dışı yöntemlerle yeniden sarmak ve iyileştirmek için iyi zamandır.

YÜKSELEN KOVA: Maddi konular, birikimler, yatırımlar, kazançlar, alacaklar ya da borçlarla ilgili konularda diğerleri ile geçimsizlik, anlaşmazlık, iniş çıkışlı duygular, kararsızlık, huzursuzluk ve çekişmeler yaşayabilirsiniz. Özelikle kişisel zevkler, eğlence için yaptığınız harcamalar, şans oyunları, flörtleşmeler ya da çocuklarla ilgili konular gittikçe gerilerek maddi yönden sizi zarara uğratabilir. Bu konularda çatışmalar, öfke, yalan dolan, aldanma ya da hızlı ve yanlış kararlara dikkat etmelisiniz. Fazla enerjinizi, hareketli oyunlar, dans ya da spor etkinlikleri ile atabilirsiniz. Kardeşlerle ilgili eski acı, yara ve üzüntüleri şimdi yeniden onarma zamanıdır.

YÜKSELEN BALIK: Sağlığınız ve kendinizle daha çok ilgilenmek isteyeceğiniz günlerdir. Ancak, bu yüzden; eş ya da sevgili gibi yakın ikili ilişkinizde; düşünüş farklılıkları, görüş ayrılıkları, duygusal iniş çıkışlar, kararsızlık, huzursuzluk ve içsel sorgulamalar yaşayabilirsiniz. En çok da aile bireyleri ile aranızda gelişecek çatışmalara, gerginliklere, ev kazalarına, yakıcı yıkıcı durumlara, yaralanma, alkol, zehirlenme, yalan dolan ve küslüklere dikkat etmelisiniz. Fazla enerjinizi belki ev işlerinde ya da ev onarımı için kullanabilirsiniz. Kazandığınız para ya da yatırımlarla ilgili eski bir üzüntüyü ve yarayı, bu günlerde yeniden iyileştirme olanağı vardır.