Vatanım Sensin'de Haluk Levent türküsü herkesi ağlattı

Güncelleme:

Vatanım Sensin'in 22. bölümü dün akşam ekranlara geldi. Cevdet vatanı için sevdiğini kaybederken Haluk Levent'in söylediği 'Bir Fırtına Tuttu Bizi' türküsü duygu dolu anlar yaşattı.

Her bölümü ekranlara damga vuran ve soluksuz takip edilen ‘Vatanım Sensin’in 22. bölümü dün akşam Kanal D’de seyircisi ile buluştu. ‘Vatanım Sensin’de Azize ile evlenmek için her yolu deneyen Tevfik, sonunda bunu başarır ve izdivaç kurarlar. Cevdet’in tüm çabalarına rağmen engelleyemediği bu izdivaç, onu yerle yeksan eder. Cevdet üç çocuğunun annesi, karısı Azize’yi vatan görevi nedeniyle kaybetmiştir. Çaresiz kalan Cevdet, ne yapacağını bilemez.

Dizinin son sahnesinde evi terk eden Albay Cevdet at üzerinde giderken arka plandaki Haluk Levent türküsü izleyicileri derinden etkiledi.

Vatanım Sensin izleyicisi isyan ettiVatanım Sensin izleyicisi isyan etti

Vatanım Sensin'de Haluk Levent türküsü herkesi ağlattı  - Resim : 2

ATATÜRK SAHNESİ DE SEYİRCİYİ DUYGULANDIRMIŞTI

Yunan ordusuna albay olan Cevdet’e istihbarat subayı tarafından gizli bir dosya getirilir ve Mustafa Kemal adında bir subayın Anadolu’ya geçtiği söylenir. Anadolu’daki direnişi örgütlenmesinden şüphelenilen Mustafa Kemal’in de Selanik’li olduğunu söyleyen Yunan subay, Cevdet’e tanıyıp tanımadığı sorar. Cevdet ise bu direniş hareketinin engellenmemesi için Mustafa Kemal’i tanımadığını söyler ancak Yunan subay odadan çıkınca Mustafa Kemal’in fotoğrafına bakarak ‘Hey Mustafa..Hiç değişmemişsin. Yolun açık olsun Paşam’ der.

Seçiniz...