Ata Demirer'den iktidara da muhalefete de ayar: ''Şeytan diyor ki...''

Ata Demirer'den iktidara da muhalefete de ayar: ''Şeytan diyor ki...''
Güncelleme:

Daha önce katıldığı bir canlı yayın programında "Nasıl bir cumhurbaşkanı hayal ediyorsun" sorusuna verdiği yanıtla dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu Ata Demirer bu sefer de hem iktidara hem de muhalefete "Şeytan diyor aday ol" diyerek tepkisini gösterdi.

Uzun bir süredir Çanakkale Bozcaada'da yaşayan Ata Demirer'den Meral Akşener'in altılı masadan ayrılması ve Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş'a seslenmesi sonrasında esprili bir paylaşım geldi.

Ünlü sanatçı, Instagram hesabından gündemi eleştirdi. Esprili tavrıyla tanınan Demirer, yaşanan olaylara isyan etti. Demirer paylaşımına Bursa Bülbülü filminden bir fotoğraf ekleyerek ' Şeytan diyo aday ol!' yazdı.

Ata Demirer'den ''nasıl bir cumhurbaşkanı'' sorusuna dikkat çeken yanıt

Disney Plus ekranlarında yayınlanan Bursa Bülbülü adlı filmiyle gündemde olan ünlü komedyen Ata Demirer, canlı yayında Candaş Tolga Işık'ın "Nasıl bir cumhurbaşkanı hayal ediyorsun" sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti.

Ünlü komedyen "Nasıl bir cumhurbaşkanı hayal ediyorsun?" sorusuna şu ifadelerle yanıt verdi:
"O sandıkla benim aramda. Bu tip hayaller kurmuyorum ben, hepimiz için hayırlısı neyse o olsun. Güzel şeyler olsun da çok fazla şey söylemek istemiyorum. Siyaset benim uzmanlık alanım değil, çok cahil kalırım. Bizi nezaket kurtaracak. Daha yumuşak bir dil, mizaha alan bırakacak bir renklilik. Kabarelerini yapabilelim, onlarla büyüdük. skeçleri pervasızca yapacak bir ortam, bir mizahçının dileği bu olur herhalde."