Bir dizi daha ekranlara veda ediyor

Bir dizi daha ekranlara veda ediyor
Güncelleme:

ATV ekranlarından geçtiğimiz Haziran ayında yaz dizisi olarak yayınlanmaya başlayan Kalp Yarası dizisiyle ilgili kanal yönetimi final kararı aldı.

Elkızı ve Annemizi Saklarken dizilerinin ardından bir final haberi de ATV'de yayınlanan Kalp Yarası dizisinden geldi. Başrollerinde Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin'in yer aldığı Kalp Yarası dizisi erken final yaparak ekrana veda edecek.

Başrollerinde Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran ve Toprak Can Adıgüzel'in yer aldığı Süreç Film imzalı Kalp Yarası dizisi 4 hafta sonra ekranlara veda edecek. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, bu hafta 28. bölümü ekrana gelen dizinin 32. bölümde final yapmasına karar verildi. Dizinin finali ise 21 Şubat'ta yayınlanacak.

Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran, Toprak Can Adıgüzel, Şenay Gürler, Meltem Gülenç, Rıza Akın, Yonca Şahinbaş, İnanç Konukçu, Bora Cengiz, Burçin Abdullah, Naz Sayıner, Melih Çardak ve Zehra Yılmaz'ın rol aldığı dizisi haftalarca aldığı yüksek reytinglerle dikkat çekmişti. Yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban'ın üstlendiği dizi pazartesi akşamları seyirciyle buluşuyordu.