''Eğer dün üzülüp bugün g.t oynatıyorsanız...''

''Eğer dün üzülüp bugün g.t oynatıyorsanız...''
Güncelleme:

İstanbul'un kalbi Taksim'de yaşanan ve tüm Türkiye'yi kahreden terör saldırısıyla ilgili olarak sosyal medya fenomeni Reynmen'den dikkat çeken bir paylaşım geldi. Reynmen "Çok özür dileyerek, eğer dün üzülüp bugün g.t oynatıyorsanız, bizden bi cacık olmaz" dedi.

İstanbul'da dün hain bir saldırı gerçekleşti. İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamada 6 kişi hayatını kaybetti, 81 kişi yaralandı. Bombayı bıraktığı belirlenen terörist, gözaltına alınırken kaçış anı ve yakalandığı ana ait görüntüler ortaya çıktı.

 Konuyla ilgili pek çok ünlü isim de hem acılarını hem isyanlarını sosyal medya üzerinden dile getirdi. Bu isimlerden biri ise sosyal medya fenomeni Reynmen oldu.

Paylaşımlarıyla ve özel hayatıyla sık sık gündem olan sosyal medyada Reynmen lakabını kullanan Yusuf Aktaş, bu kez geçtiğimiz gün İstiklal Caddesi'nde yaşanan hain saldırının ardından attığı tweetle gündeme geldi.

 Reynmen "Çok özür dileyerek, eğer dün üzülüp bugün g.t oynatıyorsanız bizden bi cacık olmaz. Yas da mı tutamıyoruz artık, yazık bize." diyerek eğlenceli paylaşım yapanlara tepki gösterdi.