Esra Erol'dan Müge Anlı'yı kızdıracak paylaşım

Esra Erol'dan Müge Anlı'yı kızdıracak paylaşım
Güncelleme:

Uzun yıllardır televizyon ekranlarının gündüz kuşaklarına damgalarını vuran Esra Erol ile Müge Anlı kendilerini bir kez daha "reyting" yarışının içerisinde buldu. Esra Erol'dan Müge Anlı'ya göndermeli bir paylaşım geldi.

Zorlu PSM'de gerçekleşen tören ile 48. Pentene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini bulmuştu. En İyi Kadın Sunucu ve En İyi Gündüz Kuşağı programlarında ödül alan Müge Anlı'ya ise ilk gönderme meslektaşı Esra Erol'dan geldi. Esra Erol ile Müge Anlı arasında bir küslük  olduğu uzun zamandır konuşuluyordu. Esra Erol'un sosyal medyada yaptığı hareket sonrası bu dedikodular resmen doğrulandı.

Müge Anlı geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde En İyi Kadın Sunucu ve En İyi Gündüz Kuşağı Programı ödüllerinin sahibi oldu. Müge Anlı'nın bu başarısına, Esra Erol'dan göndermeli bir paylaşım geldi.

Müge Anlı'nın ödülleri aldığı kategorilerde adaylığı bulunan Esra Erol yaptığı paylaşımla Müge Anlı'nın başarısına gönderme yaptı. İzlenme ölçümlerini ve reyting sonuçlarını sosyal medya hesabından paylaşan Erol "Yine en çok izlenen program olmuşuz. İlginizden daha büyük ödül mü olur? İyi ki varsınız, çok teşekkür ederim." notuyla sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

 

Esra Erol'dan Müge Anlı'yı kızdıracak paylaşım