Filiz Akın apar topar ameliyata alındı! İşte son sağlık durumu

Filiz Akın apar topar ameliyata alındı! İşte son sağlık durumu
Güncelleme:

Yeşilçam efsanesi Filiz Akın, apar topar hastaneye kaldırıldı. Ameliyat olan usta oyuncu sağlık durumunu kendisi açıkladı.

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Filiz Akın, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla sevenlerini korkuttu. Akın'ın ameliyata alındığı öğrenilirken, sağlık durumu merak edildi. Usta oyuncunun kendisi ameliyatın ardından sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. 

Ameliyat oldu

Türk sinemasının 'Dört Yapraklı Yonca'sı olarak kabul edilen Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit ve Fatma Girik arasında bulunan Filiz Akın, geçtiğimiz cuma günü bir operasyon geçirdi. Usta sanatçı sağlık durumu hakkında bilgiyi sosyal medya hesabından şu sözler ile paylaştı: "Geçen cuma günü üst kulağımdan şüpheli doku bir ameliyat ile alınmadan önce... Hastane odası aynı ama fotoğraf/resim daha eski. Yarın daha iyi olacak. İyi geceler."

Daha önce de operasyon geçirdi

Öte yandan; Filiz Akın daha önce de boğazından parça aldırmıştı. Ses tellerinde sorun yaşayan Akın'ın boğazından alınan parçanın tahlil sonuçları temiz çıkmıştı. Tedavi sürecini tamamlayan Filiz Akın, ardından normal odaya alınmıştı.