MASAK'tan Kobra Murat'a

MASAK'tan Kobra Murat'a
Güncelleme:

Katıldığı bir televizyon programında "18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var" açıklamasını yapan Kobra Murat bu açıklamasının ardından MASAK'tan kendisine gelen telefonu ilk kez açıkladı.

 2. Sayfa'ya konuk olan Kobra Murat, "Ben 'Şu ana kadar aldıklarım 18 kiloyu bulmuştur' dedim, kes yapıştır olunca '18 kilo altınım var' olarak girdi sitelere. Telefonum susmuyor şu anda" demişti.

Aramızda Kalmasın programına konuk olan şarkıcı MASAK'tan telefon aldığını şöyle söyledi:

"Senin yüzünden MASAK beni aradı, eve kağıt geldi. Sizi araştırmaya aldık dediler, elim ayağım titredi benim 5 katlı bina yapacağım mermerciye borcum var. Telefonu bulduk aradık nedir diye. Murat Bey Dilan Polat'tan dolayı camiada olan insanlar dedi incelemeye alın dedi bunların arasında siz de varsınız dedi. Neyimi inceliyorlar benim dedim, şirketiniz olmanız lazım dedi. Kemancının şirketi mi olacak?"

 Kobra Murat ayrıca "Bu altınlar çok patladı Caner'in programında dedim ya 18 kilo altın... Altınları sormadı banka hesabını sordu, kaç parasını devlete vergi veriyorum ben... Ben de el koyacaklar sandım" ifadelerini kullandı.