MasterChef’te elenen isim belli oldu

MasterChef’te elenen isim belli oldu
Güncelleme:

MasterChef All Star'ın dün akşam yayınlanan son bölümde elenerek yarışmaya veda eden isim belli oldu...

MasterChef 2023 All Star son bölümde eleme oyunu oynandı. İlk turda yaptıkları yemekler geçmen Sefa, Alican, Rıfat ve Ayaz ikinci turda yarıştı.

Şeflerin kararıyla eleme turunun ikinci bölümünde 1. sırada çıkan isim Alican oldu.  MasterChef All Star'da eleme ikinci eleme turunda ikinci olan isim Sefa oldu ve Sefa en az bir hafta daha yarışmada kalmayı garantiledi.

 Elenen isim ise Rıfat oldu... 

Şefler, Rıfat'a çok duygusal yumuşak kalpli iyi bir insan olduğunu ve insanlara davrandığı gibi onların ona davranmadığında motivasyonunun düştüğünü söyledi. Şefler çok temiz bir kalbi olduğunu söylemesinin ardından Rıfat gözyaşlarına hakim olamadı. Rıfat ise yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:  Bu söylediğiniz sözler benim için çok önemli. Sizi çok seviyorum. Ben hep size baktığımda babamı gördüm. 7 hafta dayanbildiysem sizin bakışınız sayesinde. Ben buraya çok büyük keyifle geldim. Ben burdan çok mutlu ayrılıyorum. Tek üzüntüm beni sevenleri hayal kırıklığına uğrattığımı düşünüyorum. Aşçılığımla üretmeye devam edeceğim herkese çok teşekkür ediyorum.

Hafta için polemik yaşan Sergen Rıfat'ın elenmesine rağmen sadece elini sıkmakla yetindi.