Müge Anlı 18 yaşındaki kızı ikna edemedi, gözyaşlarına boğuldu

Müge Anlı 18 yaşındaki kızı ikna edemedi, gözyaşlarına boğuldu
Güncelleme:

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı'nın programında "kaçırıldığı" iddia edilen genç kız, 50 yaşındaki kişiyle evlenmek istediğini açıkladı. Müge Anlı 18 yaşındaki genç kızı bu kararından vazgeçiremeyince canlı yayında gözyaşları döktü.

Müge Anlı’nın programında, N.S., 18 yaşındaki kızı L.S.’nın 47 yaşındaki bir kişi tarafından kaçırıldığını iddia etti ve yetkililerden yardım talep etti.

Genç kız Müge Anlı ve ekibinin çalışmalarıyla hızla bulundu. Bugün yayına ailesine sarılmak için gelen L.S., M. ile birlikteliğini önce reddetti sonra ailesinden bu konuda anlayış istedi.

 “M.’ı seviyorum ve bunu kabullenmelerini istiyorum” diyen L.S., Müge Anlı’nın ikna çabalarına da cevap vermedi “Hataysa bile hata olduğunu yaşayıp görmek istiyorum” dedi.

Geçtiğimiz bölümde telefon bağlantısında 37 yaşında olduğunu söylediği M.’ın bugün 35 yaşında olduğunu söyleyen L.S.’ya annesi karşı çıktı. M.’ın 50 yaşında olduğunu savundu.

Aynı zamanda Müge Anlı, bu kişinin uyuşturucu madde ile ilgili konularda sabıkası olduğunu da genç kıza anlatmaya çalıştı.

L.S., M.’ın uyuşturucu madde kullanmadığını ve kendisinin de bu işe bulaşmadığını söyledi. Arabada bulunan maddenin ise başkasının olduğunu ileri sürdü.

M.’ın yengesi ile ilişkisi olduğunu gösteren mesajlar da ortaya çıktı. Yenge, L.S.’ya ağza alınmayacak küfürler sarf ederek M.’tan uzak durmasını söyledi.

Yayında M.’ın annesinin ise hapse girdiği ve kızlarını uygunsuz yerlerde çalıştırdığına dair iddialar da yer aldı.

Yayına bağlanan M.’ın annesi L.S.’nın 1 Haziran’da, yani doğum gününde, nikah tarihi aldığını söyledi.

Müge Anlı’nın sorusu üzerine L.S. bu iddiayı kabul etti. Reklam sonrası L.S., “Fikrim değişmedi. Evleniyorum” dedi.