Nusr-et'e koronavirüs cezası! Şubesi kapatıldı

Nusr-et'e koronavirüs cezası! Şubesi kapatıldı
Güncelleme:

ABD'de Boston Belediyesi, kentte faaliyet gösteren Nusr-Et lokantasını koronavirüs tedbirlerine uymadığı gerekçesiyle kapattı. ABD basını, restoran hakkında belediyeye çok sayıda şikâyetin geldiğini aktardı.

Türkiye’de hayvan etleriyle ilgili çektiği videolarla ünlü olan Nusret Gökçe’nin sahibi olduğu Boston Nusr-et lokantasının Boston’daki şubesi koronavirüs gerekçesiyle kapatıldı. Lokantaya, Covid-19'la ilgili ‘kamu güvenliği standartlarına uymadığı gerekçesiyle kapatma cezası verdi.

ABD basınında yer alan haberlerine göre, Boston Belediyesi, kapatma kararına gerekçe olarak müşterilerin ve çalışanların maske takmamasını ve yangın çıkışlarının kapalı olmasını gösterdi. Belediyeye restoran hakkında birçok şikâyetin geldiği belirtildi.

Nusr-Et'ten kapatma cezasıyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Öte yandan restoranın alkol ruhsatı da süresiz olarak askıya alındı.

Boston Belediyesi Sözcüsü, bugün kararla ilgili olarak acil oturum yapılacağını açıkladı.

11 GÜN ÖNCE AÇILMIŞTI

Boston’daki restoranı 11 gün önce açan Nusret Gökçe, restoranın önündeki kuyrukla ilgili yaptığı paylaşımda, “Aman dikkat Apple kuyruğu değil Nusr-Et Boston. Teşekkürler Boston” ifadelerini kullanmıştı. Paylaşımda, kuyruğa girenlerin sosyal mesafe kurallarına riayet etmedikleri göze çarpmıştı.

Seçiniz...