Özcan Deniz aşka geldi: ''İyi ki doğdun gamzesine yandığım''

Özcan Deniz aşka geldi: ''İyi ki doğdun gamzesine yandığım''
Güncelleme:

Feyza Aktan'dan olaylı bir şekilde boşanan Özcan Deniz, sevgilisi Samar Dadgar'ın yeni yaşını romantik bir paylaşımla kutladı.

Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, 2018'de evlendiği ve oğlunun annesi Feyza Aktan ile olaylı bir şekilde boşanmıştı. Ayrılığın ardından Aktan, şiddet gördüğü iddiasıyla ünlü oyuncuya dava açmıştı.

 "Şiddet" davasından beraat eden Deniz, daha sonra oğlunun velayetini alabilmek için soluğu mahkemede almıştı. Çocuğun anne Feyza Aktan'da kalmasının devamına karar veren mahkeme, Özcan Deniz'in görüşme günlerinin ise artırılmasına hükmetmişti. Deniz, Aktan ile ayrıldıktan sonra modacı Samar Dadgar ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

"İYİ Kİ DOĞDUN GAMZESİNE YANDIĞIM!"

Mutlu birlikteliklerini sürdüren çiftten Dadgar, yeni yaşına bastı. Ünlü şarkıcı, sevgilisine doğum gününde sürpriz bir kutlama organize etti. 'Prenses' temalı bir pasta ile Samar Dadgar'ın yeni yaşını kutlayan Deniz, o anları da ölümsüzleştirmeyi ihmal etmedi. Sevgilisi ile objektif karşısına geçen Özcan Deniz, bu fotoğrafa şu ifadeleri not düştü:

İyi ki geldin... Sen geldin, şehre bir film geldi. Ben yenilendim, bulutlar gitti. Bir güzel orman oldu yazılarda. İklim değişti, Akdeniz oldu... O eşsiz, sevgi dolu kalbinle iyileştirdin dokundugun her şeyi... İyi ki doğdun masalımın prensesi. Güzel gülüşlüm, gamzesine yandığım...

Özcan Deniz aşka geldi: ''İyi ki doğdun gamzesine yandığım'' - Resim : 1