Şeyma Subaşı ile Çağatay Ulusoy'un fotoğrafı ortaya çıktı

Şeyma Subaşı ile Çağatay Ulusoy'un fotoğrafı ortaya çıktı
Güncelleme:

Acun Ilıcalı'dan boşanan Şeyma Subaşı, Çağatay Ulusoy ile aşk iddialarını yalanlamıştı. Ancak sosyal medyada dolaşan bir fotoğraf iddiaları güçlendirdi.

Büyük bir aşkla geçtiğimiz Eylül ayında evlenen Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, dün 9 yıllık birlikteliklerine noktayı koydu. Ünlü çiftin boşanma haberi gündeme bomba gibi düşerken herkes ayrılığın sebebini merak eder oldu.

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın boşanma haberlerinin çıkmasının ardından, evliliğin ihanet nedeniyle bittiği dedikoduları ortada dolaşmaya başladı. "Gelinim Olur musun?" programı ile tanınan Sinem Umaş, Twitter'da Şeyma Subaşı ile Çağatay Ulusoy'un aşk yaşadığını iddia etti.

ŞEYMA SUBAŞI: SON DERECE ÇİRKİN

Bunun üzerine sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Şeyma Subaşı, "Çağatay Ulusoy'la olan arkadaşlığım yakın çevrem tarafından gayet iyi bilinir. Bu arkadaşlığın başka tarafa çekilme çabası son derece çirkindir" diyerek çıkan iddiaları yalanladı.

FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI

Ancak açıklamadan sonra Çağatay Ulusoy ve Şeyma'nın birlikte çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı. Sosyal medyada yayınlanan bu görüntü aşk iddialarını güçlendirdi.

Şeyma Subaşı ile Çağatay Ulusoy'un fotoğrafı ortaya çıktı - Resim : 1