Survivor All Star'da sürpriz veda

Survivor All Star'da sürpriz veda
Güncelleme:

Survivor All Star'da Batuhan, Ogeday, Özgür ve Seda arasında zorlu parkurda geçen düellolar sonrasında adaya veda eden yarışmacı belli oldu.

Survivor All Star'da finale sayılı günler kaldı ve heyecan arttı. Dün akşamki eleme düellosuna Ogeday, Özgür, Seda ve Batuhan çıktı ve bir isim adaya veda etti.

Düello'da Batuhan ile Seda'nın mücadelesi sona erdi. Batuhan 5-1 kazanarak düellodan çıkmayı başardı. Özgür ile Ogeday'ın çıktığı düelloda başa baş bir mücadele gerçekleşti ve Ogeday 5-3 kazanarak ismini sildirmeyi başardı. 

Seda ile Özgür'ün müthiş mücadelesi sonrasında 8. defa düelloya çıkan tecrübeli isim Özgür, ilk kez düelloya çıkan Seda'ya 5-2 yenilerek Survivor'a veda etti.

Özgür "8. düellonun bir sırrı var herhalde, Sercan da 8. düelloda gitmişti. Batuhan dikkat et. Hem hüzünlüyüm hem de gururluyum. İki Survivor üst üste geldim pes etmedim ama vücudum bıraktı. Artık vücudumu kontrol edemedim. Seda'yı tebrik ederim. Bu Survivor'a hiç antreman yapamadan geldim. Sadece yürüyüş yaparak geldim. Ben buraya kadar geleceğimi tahmin etmezdim. Gururluyum" dedi.