Survivor birleşme partisine Sercan ve Nisa damga vurdu

Survivor birleşme partisine Sercan ve Nisa damga vurdu
Güncelleme:

Survivor 2020'nin 12 Nisan Pazar akşamı yayınlanan son bölümündeki birleşme partisinde aralarında aşk olduğu iddia edilen Sercan ile Nisa arasında ilginç anlar yaşandı.

Survivor 2020'nin 12 Nisan Pazar akşamı yayınlanan son bölümünde birleşme partisi ekrana geldi. Survivor'da duş alan, saçlarını yaptıran ve birbirinden şık kıyafetlerini giyen yarışmacılar önce muhteşem bir yemekte buluştu, ardından ise Acun Ilıcalı'nın sunduğu şarkı yarışmasında hünerlerini sergiledi.

Survivor birleşme partisine aralarındaki aşk iddiaları ortaya atılan Sercan ve Nisa damga vurdu. Yemek sırasında yan yana oturan Nisa ile Cemal Can, Sercan ile de Aşkım arasında samimi anlar yaşandı. Aşkım, Sercan'e elleriyle yemek yedirdi.

Survivor klasiği haline gelen birleşme partisindeki şarkı yarışması sırasında ise aralarındaki yakınlaşmayla dikkatleri çeken Sercan ve Nisa arasında ilginç anlar yaşandı. Survivor'da sahne alan Nisa ve Sercan, diğer yarışmacıların aksine birbirlerine düşük puan verdi. İki yarışmacının da birbirlerine sadece 5'er puan vermeleri sosyal medyada da gündem oldu.