Ünlü oyuncunun ağabeyi eşine şiddet ve uyuşturucudan gözaltında

Ünlü oyuncunun ağabeyi eşine şiddet ve uyuşturucudan gözaltında
Güncelleme:

Oyuncu Aras Bulut İynemli'nin ağabeyi Orçun İynemli, eşine şiddet uygulama ve uyuşturucu madde yetiştirme iddiaları üzerine gözaltına alındı.

İstanbul Beşiktaş’ta 21 Ekim’de meydana gelen olayda, oyuncu Aras Bulut E.İ.’nin kendisi gibi oyuncu olan ağabeyi E.İ.’nin, eşi E.İ. ile yaşadığı tartışma karakola bitti.

 E.İ.’nin iddiasına göre, çiftin arasındaki tartışmanın büyümesinin ardından E.İ. eşine şiddet uyguladı. Bunun üzerine polise haber veren E.İ., eşinden şikayetçi oldu. Buna karşılık olarak E.İ. de kendisinin de şiddete uğradığını belirterek E.İ.’den şikayetçi oldu.

Birbirinden şikayetçi olan çift ifadelerinin alınmasının ardından adli makamlarca serbest bırakıldı.

Olaydan bir gün sonra çift arasında tekrar tartışma yaşandı. E.İ.’nin eşinden şiddet gördüğü yönünde yaptığı ihbarın ardından çiftin yaşadığı eve polis ekipleri gitti. E.İ., eve gelen polislere eşinin uyuşturucu madde yetiştirdiğini iddia etti. Oyuncu E.İ., uyuşturucu yetiştirmediğini, kendisinin sadece içici olduğunu belirterek evde bulunan 109.5 gram ağırlığındaki uyuşturucuyu polise teslim etti.

Gözaltına alınan E.İ., polis merkezindeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (DHA)



DHA